Automaattiset mainokset

Automaattisten mainosten näkyminen Blogger-blogissa

Voit kaupallistaa blogisi AdSensen automaattisten mainosten avulla. Automaattisia mainoksia käytettäessä mainoksia sijoitetaan automaattisesti paikkoihin, joissa ne todennäköisesti toimivat hyvin ja mahdollisesti tuottavat enemmän tuloja.

Ennen aloittamista

• Varmista, että Blogger-verkkotunnuksesi (esimerkiksi mysite.blogspot.com) sisältyy AdSense-tilisi todennettujen sivustojen luetteloon. Lisätietoja sivustoluettelon katsomisesta ja uuden sivuston lisäämisestä on artikkelissa Sivustojen hallinnointi AdSensessa.
  • Valitse teema, joka näyttää hyvältä eri laitteilla, esimerkiksi Contempo, Notable, Soho tai Emporio.
  • Jos käytät teemaa, joka edellyttää mobiiliversion valitsemista, valitse "Ei. Näytä pöytäkoneen teema mobiililaitteilla" ja käytä responsiivista teemaa, joka näyttää hyvältä eri laitteilla.
Huom. Jos vaihdat teeman Bloggerissa, muista lisätä automaattisten mainosten koodi uudelleen blogiisi.

Automaattisten mainosten koodin lisääminen blogiin

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta alanuolta Alanuoli.
  3. Klikkaa blogia, jossa haluat automaattisten mainosten näkyvän.
  4. Klikkaa vasemmasta valikosta Tulot.
  5. Klikkaa Hallinnoi mainosten näkymistä blogissasi ‑kohdasta nykyistä asetusta (esim. Ei mainoksia).
  6. Valitse Automaattiset mainokset.
  7. Klikkaa Tallenna.

Automaattiset mainokset alkavat näkyä sivuillasi noin 10–20 minuutin kuluttua.

Jos käytät perinteistä teemaa

Voit käyttää blogissasi myös perinteistä teemaa, mutta silloin et voi käyttää kaikkia uusia ominaisuuksia, kuten teeman suunnittelutyökalua. Automaattisten mainosten käyttöönotto perinteisessä teemassa edellyttää, että otat ensin automaattiset mainokset käyttöön AdSensessa ja lisäät sitten automaattisten mainosten koodin blogisi HTML-koodiin Bloggerissa.

1. Klikkaa vasemmasta valikosta Teema.
  2. Siirry Muokkaa teeman HTML-koodia ‑osioon.
  3. Kopioi ja liitä automaattisten mainosten koodi HTML-koodiin <head>‑ ja </head>‑tagien väliin. Ellet ole varma, miten tämä tehdään, tutustu koodin käyttöönotto-oppaaseen.
  4. Valitse Tallenna teema.

Automaattiset mainokset alkavat näkyä sivuillasi noin 10–20 minuutin kuluttua.