Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Automatiske annoncer

Vis automatiske annoncer på din Blogger-blog

Du kan tjene penge på din blog med automatiske annoncer i AdSense. Automatiske annoncer placerer automatisk annoncer, de steder hvor der er størst sandsynlighed for, at de er effektive og genererer størst omsætning.

Før du går i gang

• Sørg for, at dit Blogger-domæne (fx mysite.blogspot.com) er angivet som et bekræftet website på din AdSense-konto. Du kan læse mere om, hvordan du ser din websiteliste og tilføjer et nyt website, i artiklen Administrer dine websites i AdSense.
  • Brug et tema, der ser godt ud på mange forskellige enheder, f.eks. Contempo, Notable, Soho eller Emporio.
  • Hvis du bruger et tema, der kræver, at du anvender en mobilversion, skal du sørge for at vælge Nej. Vis skrivebordstemaer på mobile enheder og bruge et responsivt tema, der ser godt ud på alle enheder.
Bemærk! Når du ændrer dit tema i Blogger, skal du sørge for at tilføje koden for automatiske annoncer i din blog igen.

Sådan tilføjer du koden for automatiske annoncer på din blog

1. Log ind på Blogger.
  2. Klik på Pil ned Pil ned øverst til venstre.
  3. Klik på bloggen, hvor du vil have vist automatiske annoncer.
  4. Klik på Indtjening på menuen til venstre.
  5. Under "Kontrollér, hvordan annoncer vises på din blog" skal du klikke på din aktuelle indstilling (f.eks. Ingen annoncer).
  6. Vælg Automatiske annoncer.
  7. Klik på Gem.

Automatiske annoncer begynder at blive vist på dine sider efter cirka 10-20 minutter.

Hvis du bruger et klassisk tema

Du kan også bruge klassiske temaer til din blog, men så vil du ikke have adgang til mange nye funktioner, såsom temadesigneren. Hvis du vil implementere automatiske annoncer i et klassisk tema, skal du først konfigurere automatiske annoncer i AdSense og derefter tilføje koden for automatiske annoncer i HTML-koden på din blog i Blogger.

1. Klik på Tema på den venstre menu.
  2. Gå til sektionen Rediger HTML for tema.
  3. Kopiér og indsæt koden for automatiske annoncer i din HTML-kode mellem taggene <head> og </head>. Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør, kan du få flere oplysninger i artiklen Guide til implementering af kode.
  4. Klik på Gem tema.

Automatiske annoncer begynder at blive vist på dine sider efter cirka 10-20 minutter.