Webbplatshantering

Hantera dina webbplatser i AdSense

På sidan Webbplatser kan du skapa en lista över de webbplatser som ska användas i AdSense. Om du till exempel vill visa annonser på en ny webbplats eller ange blockeringsregler på webbplatsnivå måste du först lägga till din webbplats på webbplatslistan. Du kan lägga till vilka som helst av de webbplatser som du äger och som följer programpolicyerna för AdSense.

Genom att lägga till dina webbplatser förhindrar du att din annonskod används för bedrägliga ändamål. Webbplatserna på webbplatslistan är de enda som tillåts använda din annonskod. Om en webbplats som visar annonskoden inte finns med på webbplatslistan visas inga annonser på den webbplatsen.

Så här kommer du åt webbplatslistan:

• Logga in på AdSense och klicka på Webbplatser.