Sivuston hallinta

Sivustojen hoitaminen AdSensessa

Sivustot-sivullasi voit luoda luettelon sivustoista, joita haluat käyttää AdSensessa. Jos esimerkiksi haluat näyttää mainoksia uudella sivustolla tai määrittää sivustotason estosääntöjä, sinun on ensin lisättävä sivusto sivustoluetteloosi. Voit lisätä luetteloon minkä tahansa omistamasi sivuston, joka on AdSensen ohjelmasääntöjen mukainen.

Lisäämällä sivustoja voit estää mainoskoodisi väärinkäytön. Ainoastaan sivustoluetteloosi sisältyvät sivustot voivat käyttää mainoskoodiasi. Jos mainoskoodisi näkyy sivustolla, jota ei ole lisätty sivustoluetteloosi, mainoksiasi ei näytetä kyseisellä sivustolla.

Näet sivustoluettelosi seuraavasti:

• Kirjaudu AdSenseen ja klikkaa Sivustot.