Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Sitebeheer

De status van AdSense-sites controleren

U kunt de status van een site checken in uw lijst met AdSense-sites. Meer informatie over inloggen en de status van uw AdSense-site controleren.

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Sites.
  3. Zoek de site in de lijst met sites en controleer de status.
    Tip: Gebruik het filter Filteren bovenaan de pagina om snel sites te vinden in de lijst. U kunt de vooraf ingestelde termen gebruiken of uw eigen zoektermen invullen.
    Status Wat dit betekent
    Niet beoordeeld

Uw site is nog niet gecontroleerd. Klik op Beoordeling aanvragen om het beoordelingsproces te starten.

'Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw.'

Als u dit bericht ziet, controleert u of u de juiste URL heeft toegevoegd. Probeer het vervolgens opnieuw. Als het bericht opnieuw wordt weergegeven, komt uw site of subdomein mogelijk nog niet in aanmerking voor AdSense. Probeer het later opnieuw.

Vereist beoordeling

Uw site is inactief en moet opnieuw worden beoordeeld voordat deze weer advertenties kan weergeven. Meer informatie over hoe u een beoordeling kunt aanvragen voor een inactieve site.

Vereist aandacht U moet enkele problemen oplossen voordat er advertenties op uw site kunnen worden weergegeven. Meer informatie over wat u moet doen als uw nieuwe site niet gereed is.
    Voorbereiden We voeren een paar controles uit op uw site. Meestal duurt dat een paar dagen, maar in sommige gevallen kan het 2 tot 4 weken duren.
    Opmerking: Zorg ervoor dat u uw site niet verwijdert en deze opnieuw indient, want daardoor kan het proces worden vertraagd. We sturen u een bericht wanneer uw site klaar is voor advertentieweergave.
    Klaar Uw site is klaar voor advertentieweergave. Meer informatie over hoe u advertenties op uw site kunt instellen.
    Opmerking: Zorg ervoor dat u altijd het Programmabeleid van AdSense volgt, zodat u advertenties kunt blijven weergeven. In het Beleidscentrum vindt u meer informatie over beleidsschendingen op uw site. Bekijk meer informatie over hoe u beleidsschendingen oplost in het Beleidscentrum.