Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Kvalifikation

For at kunne deltage i AdSense skal du være ejer af det website, du vil bruge

For at bruge AdSense skal du have adgang til dit websites HTML-kildekode. Du skal kunne placere AdSense-kode mellem <head>-taggene på dine sider. Hvis du tilmelder dig med et website, du ikke ejer (f.eks. www.google.com), kan vi ikke kontrollere, at du er ejeren af hjemmesiden, og så aktiverer vi ikke din konto.

Bemærk! Du må kun placere AdSense-koden på et website, der overholder AdSense-programpolitikkerne.

Hvis du bruger et indholdsstyringssystem (CMS, content management system)

Hvis du har oprettet dit website med et CMS, anbefaler vi, at du kontrollerer, at du kan få adgang til dit websites HTML enten via CMS'et eller med et plugin eller tema. I nogle CMS'er som f.eks. Blogger kan du tilmelde dig AdSense uden at indsætte en kode.

Tip! Er du WordPress-bruger? Få hjælp til at tilføje AdSense-koden.

Hvis du har en YouTube-kanal

Hvis du vil tjene penge på dit YouTube-videoindhold, skal du anmode om YouTubes partnerprogram. Hvis din YouTube-kanal allerede er kvalificeret til indtægtsgenerering, skal du følge vejledningen i YouTube Studio for at tilmelde dig AdSense til YouTube.

Hvis du ikke har et website

Hvis du ikke ejer et website, eller dit nuværende website ikke er kompatibelt med JavaScript, kan du tilmelde dig, når du har oprettet et nyt website. Få flere oplysninger om, hvordan du sikrer, at siderne på dit website er klar til AdSense.

Tilmeld dig AdSense