Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Oversikt over stiler for søkeannonser

I oversikten over søkestiler kan du danne deg et tydelig bilde av resultatene du oppnår med de ulike stilene for søkeannonser.

Verdier

• Ingen: trafikk til søkeannonser som ikke har noen stil
  • Stilnavn: trafikk til søkeannonser med en bestemt stil (der «Stilnavn» er navnet du ga stilen for søkeannonser du opprettet)