Tervetuloa AdSense-ohjekeskukseen. Joulunpyhien ja uudenvuoden vuoksi AdSense-tuki ei ole käytettävissä 17.12.–4.1. Suosittelemme etsimään lisätietoa ohjekeskuksesta ja yhteisön keskusteluryhmistä. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestäsi.

Oma hakumainostyyli ‑erittely

Oma hakumainostyyli ‑erittelystä saat tietoa oman hakumainostyylisi kaupallistamistuloksista.

Arvot

• Ei mitään: Hakumainosliikenne, jolla ei ollut omaa hakumainostyyliä
  • Tyylin nimi: Hakumainosliikenne, jolla oli oma hakumainostyyli (tyylin nimi on oman hakumainostyylin luomisen yhteydessä lisäämäsi nimi)