Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Hakumainostyylien erittely

Hakumainostyylien erittelystä näet hakumainostyyliesi kaupallistamistulokset.

Arvot

  • Ei mitään: Hakumainosliikenne, jolla ei ollut hakumainostyyliä
  • Tyylin nimi: Hakumainosliikenne, jolla oli hakumainostyyli (tyylin nimi on hakumainostyylin luomisen yhteydessä lisäämäsi nimi)

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kokeile näitä vaiheita:

true
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Google-sovellukset
Päävalikko
10684377687194700152
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
157