Hakumainostyylien erittely

Hakumainostyylien erittelystä näet hakumainostyyliesi kaupallistamistulokset.

Arvot

• Ei mitään: Hakumainosliikenne, jolla ei ollut hakumainostyyliä
  • Tyylin nimi: Hakumainosliikenne, jolla oli hakumainostyyli (tyylin nimi on hakumainostyylin luomisen yhteydessä lisäämäsi nimi)
Huom. Klikkauspohjaisten mittarien, jotka saavat alle 10 klikkausta päivässä, kohdalla näkyy 0 hakumainostyylien raporteissa.