Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Mogelijkheden en experimenten

Experimenten met opties voor blokkeren

De volgende instellingen voor advertentieblokkering zijn beschikbaar voor experimenten voor de opties voor blokkeren:

Let op: U kunt slechts één experiment met opties voor blokkeren tegelijk uitvoeren.

Een experiment voor de opties voor blokkeren maken

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Optimalisatie en dan op Experimenten.
  3. Klik op Nieuw experiment als u andere experimenten uitvoert.
  4. Klik op de kaart Opties voor blokkeren op Experiment maken.
  5. Geef uw experiment een naam.
  6. Selecteer in het dropdownmenu de instelling die u in uw experiment wilt testen (bijv. 'Gevoelige advertentiecategorieën').
  7. Klik op Toevoegen.
  8. Klik in het geopende venster op Toegestaan of Geblokkeerd naast elke categorie of toestemming voor advertentieweergave die u in uw experiment wilt vergelijken.
  9. Klik op Klaar.
  10. Selecteer of u wilt dat Google de winnaar kiest. Google past de beste instelling automatisch toe wanneer uw experiment is afgelopen.
  11. Klik op Maken. Uw experiment krijgt nu de status 'Actief' en we beginnen met het verzamelen van gegevens.
Opmerking: Het kan enkele dagen duren voordat de eerste resultaten van uw experiment worden getoond.