Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Möjligheter och experiment

Experiment med sökformat

Experimentera med olika sökformat för dina anpassade sökannonser.

Obs! Du kan bara ha ett aktivt experiment med sökformat åt gången.

Skapa ett experiment med sökformat

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Optimering > Experiment.
  3. Om du har andra aktiva experiment klickar du på Nytt experiment.
  4. Klicka på Sökformat på kortet Sökformat.
  5. Välj sökformatet du vill testa.
  6. Klicka på Välj annonsformat.
  7. Välj vilka annonsinställningar för sökformat du vill ändra för varianten.
  8. Kontrollera experimentinställningarna:
    • Ge experimentet ett namn.
    • Ange det maximala antalet dagar du vill köra experimentet.
    • Ange den maximala procentandel användare som ska se experimentet.
  9. Klicka på Starta experimentet. Experimentet övergår till aktivt läge och vi börjar samla in data.
Du kan behöva vänta några dagar innan de första resultaten av experimentet visas.