Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Mogelijkheden en experimenten

Experimenten voor zoekstijlen

Experimenteer met verschillende zoekstijlen voor uw aangepaste zoekadvertenties.

Opmerking: U mag per stijl maar één actief experiment voor een zoekstijl tegelijkertijd uitvoeren.

Een experiment voor een zoekstijl maken

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Optimalisatie > Experimenten.
  3. Klik op Nieuw experiment als u andere experimenten uitvoert.
  4. Klik op de kaart Zoekstijl op Zoekstijl.
  5. Selecteer de zoekstijl die u wilt testen.
  6. Klik op Advertentiestijl selecteren.
  7. Selecteer de advertentie-instellingen voor de zoekstijl die u voor de variant wilt wijzigen.
  8. Check uw experimentinstellingen:
    • Geef uw experiment een naam.
    • Stel het maximale aantal dagen in waarop u uw experiment wilt uitvoeren.
    • Stel het maximale percentage gebruikers in aan wie u uw experiment wilt laten zien.
  9. Klik op Experiment starten. Uw experiment krijgt nu de status 'Actief' en we beginnen met het verzamelen van gegevens.
Het kan enkele dagen duren voordat de eerste resultaten van uw experiment worden weergegeven.