Mahdollisuudet ja kokeilut

Hakumainostyylin kokeilut

Kokeile Custom Search ‑mainoksissasi erilaisia hakumainostyylejä.

Huom. Sinulla voi olla kerrallaan käynnissä vain yksi hakumainostyylin kokeilu tyyliä kohti.

Hakumainostyylin kokeilun luominen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Optimointi > Kokeilut.
  3. Jos sinulla on jo muita kokeiluja käynnissä, klikkaa Uusi kokeilu.
  4. Klikkaa Hakumainostyyli-kortista Hakumainostyyli.
  5. Valitse testattava hakumainostyyli.
  6. Klikkaa Valitse mainostyyli.
  7. Valitse, mitä hakumainostyylin mainosasetuksia haluat muuttaa muunnelmaa varten.
  8. Valitse kokeilun asetukset:
    • Lisää kokeilulle nimi.
    • Määritä kokeilun enimmäiskesto (päivinä).
    • Määritä, kuinka monta prosenttia kävijöistä saa nähdä kokeilun.
  9. Klikkaa Aloita kokeilu. Kokeilu siirtyy Käynnissä-tilaan, ja aloitamme datan keräämisen.
Saatat joutua odottamaan muutaman päivän, ennen kuin kokeilusi alustavat tulokset tulevat näkyviin.