Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Muligheter og eksperimenter

Eksperimenter med stiler for søkeannonser

Eksperimenter med ulike stiler for tilpassede søkeannonser.

Merk: Du kan bare ha ett aktivt eksperiment knyttet til søkeannonsers stil om gangen.

Opprett et eksperiment med stil for søkeannonser

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Optimalisering > Eksperimenter.
  3. Klikk på Nytt eksperiment hvis du kjører andre eksperimenter.
  4. Klikk på Stil for søkeannonser på «Stil for søkeannonser»-kortet.
  5. Velg stilen du vil teste ut på søkeannonser.
  6. Klikk på Velg en annonsestil.
  7. Velg hvilke innstillinger for stilen til søkeannonser du vil endre i varianten.
  8. Gjennomgå eksperimentinnstillingene:
    • Gi eksperimentet et navn.
    • Angi det maksimale antallet dager du ønsker at eksperimentet ditt skal kjøres i.
    • Angi den maksimale prosentandelen av brukere du ønsker skal se eksperimentet ditt.
  9. Klikk på Start eksperiment. Eksperimentet får nå statusen «kjører», og vi begynner å samle inn data.
Det kan hende du må vente i noen dager før du får se de første resultatene av eksperimentet.