Sivustojen hallinta

Mitä tehdä, jos sivustosi ei ole valmis mainontaa varten

Jos sivustosi ei ole valmis mainontaa varten, se voi johtua monista eri syistä. Selvitä, mitä sinun on korjattava ja miten voit luoda AdSenseen sopivan sivuston.

Siirry: Mainoskoodisi puuttuu tai se on vaillinainen | Sivustosi ei ole käytettävissä | Sivustollasi ei ole riittävästi omaperäistä sisältöä, tai sivustosi käyttökokemus on huono | Sivustollasi on käytäntörikkomuksia | Lähetä sivustosi tarkastettavaksi

Kuinka hankin sivustolleni hyväksynnän?

Harmaa koodikuvake. Mainoskoodisi puuttuu tai se on vaillinainen

• Oletko liittänyt koodin sivustosi HTML-koodiin? Tutustu koodin käyttöönotto-oppaaseen.
  • Oletko liittänyt koodin <head>‑ ja </head>-tagien väliin?
  • Oletko liittänyt koodin sivustolle, jota käytit rekisteröityessäsi AdSenseen?

Google AdSense Site Ownership and Basic Checks

Toinen tapa yhdistää sivusto AdSenseen

Jos et halua liittää koodia sivustosi <head>- ja </head>-tagien väliin tai luoda ads.txt-tiedostoa, voit todentaa sivuston omistajuuden Search Consolessa. Jos havaitsemme, että olet todentanut sivustosi omistajuuden Search Consolessa, jatkamme sivustosi tarkastamista varmistaaksemme, että se on valmis mainontaa varten.

Sivustosi ei ole käytettävissä

• Oletko lisännyt oikean URL-osoitteen? Jos huomaat tehneesi virheen, poista sivusto sivustoluettelostasi ja lisää uusi sivusto käyttäen oikeaa URL-osoitetta.
  • Onko sivustosi toiminnassa? Varmista, että sivustosi on julkaistu ja käytettävissä internetissä.
  • Pääseekö AdSense-tiimi sivustollesi ilman salasanaa? Jos sivustosi edellyttää kirjautumista, harkitse kirjautumisen väliaikaista poistamista, jotta pääsemme sivustolle. Kun tilisi on aktivoitu, voit ottaa käyttöön indeksoijien sisäänkirjautumisen, jotta Google-mainokset voivat näkyä kirjautumista edellyttävillä sivuilla.
  • Onko AdSense-indeksoijalla pääsy sivustollesi? Varmista, ettet ole estänyt indeksointirobotin toimintaa robots.txt-tiedostossa. Katso ohjeet AdSense-indeksoijan ongelmien ratkaisemiseen.
  • Onko sivustollasi tunnetun varmenteen myöntäjän toimittama voimassa oleva SSL-varmenne (ei itse allekirjoitettu varmenne), ja uudelleenohjataanko HTTP-liikenne HTTPS:ään? (Tämä koskee sinua vain, jos käytät HTTPS:ää.)

Sivustollasi ei ole riittävästi omaperäistä sisältöä, tai sivustosi käyttökokemus on huono

Ennen kuin voit aloittaa sivuston kaupallistamisen AdSensen avulla, sivustolla on oltava riittävästi hyödyllistä sisältöä käyttäjille, hyvä käyttökokemus ja siirtymiselementtejä.

Google AdSense Quality content

Tutustu vinkkeihimme laadukkaan sivuston luomisesta ja hyvän käyttökokemuksen tarjoamisesta.

Harmaa käytäntökuvake. Sivustollasi on käytäntörikkomuksia

Sivustollasi on käytäntörikkomuksia, jotka on korjattava, ennen kuin sivusto on valmis mainontaan. Lue lisää ohjelmakäytännöistämme tai katso, miten voit ratkaista käytäntöihin liittyviä ongelmia Käytäntökeskuksesta.

Google AdSense Good and Bad Traffic

Lähetä sivusto tarkastettavaksi

Laadukkaan sivuston rakentaminen vaatii aikaa ja vaivaa. Kun olet tehnyt edellä mainitut muutokset, lähetä sivustosi tarkastettavaksi AdSense-tilisi Sivustot-sivulta.

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Sivustot.
  3. Klikkaa sivustolistalta sivustoa, joka on tarkastettava.
  4. Vahvista, että olet lisännyt AdSense-koodin sivustolle. Lue lisää mainoskoodin liittämisestä koodin käyttöönotto-oppaastamme.
  5. Klikkaa Seuraava.
  6. Klikkaa Pyydä tarkastusta.

Tarkastukseen menee yleensä vain muutama päivä mutta joskus jopa 2–4 viikkoa. Saat ilmoituksen, kun tarkastus on tehty ja sivustosi on valmis mainontaan.