Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Administrer dine websites

Sådan gør du, hvis dit website ikke er klar til annoncevisning

Der kan være flere grunde til, at dit website ikke er klar til annoncevisning. Find ud af, hvilke problemer der skal løses, og hvordan du opretter et AdSense-kompatibelt website.

Gå til: Din annoncekode mangler eller er ufuldstændig | Dit website er ikke tilgængeligt | Dit website har ikke nok unikt indhold eller giver ikke en god brugeroplevelse | Der er politikovertrædelser på dit website | Indsend dit website til gennemgang

Hvordan får jeg mit website godkendt?

Gråt kodeikon. Din annoncekode mangler eller er ufuldstændig

• Har du indsat koden i HTML-koden på dit website? Se vores kodeimplementeringsvejledning.
  • Har du indsat koden mellem taggene <head> og </head>?
  • Har du indsat koden på det website, du brugte, da du tilmeldte dig AdSense?

Google AdSense Site Ownership and Basic Checks

En anden metode til at knytte dit website til AdSense

Hvis du foretrækker ikke at indsætte koden mellem taggene <head> og </head> på dit website eller oprette en ads.txt-fil, kan du bekræfte dit ejerskab af websitet i Search Console. Hvis vi registrerer, at du har bekræftet dit website i Search Console, fortsætter vi med at tjekke, at websitet er klar til annoncevisning.

Dit website er ikke tilgængeligt

• Har du angivet den korrekte webadresse? Hvis du har lavet en fejl, skal du fjerne websitet fra din liste over websites og tilføje et nyt website med den korrekte webadresse.
  • Er dit website aktivt? Sørg for, at dit website er offentliggjort og vises live på nettet.
  • Har AdSense adgang til dit website uden en adgangskode? Hvis der skal bruges adgangskode for at logge på dit website, kan du overveje at fjerne adgangskodebeskyttelsen midlertidigt, så vi kan få adgang til websitet. Bemærk! Når din konto er aktiveret, kan du oprette et crawlerlogin for at få mulighed for at vise Google-annoncer på dine adgangskodebeskyttede sider.
  • Kan AdSense-crawleren få adgang til dit website? Sørg for, at du ikke blokerer vores crawler i din robots.txt-fil. Læs om, hvordan du løser problemer med AdSense-crawleren.
  • Har dit website et gyldigt SSL-certifikat fra en anerkendt certificeringsmyndighed (ikke et selvunderskrevet certifikat), og omdirigerer det også HTTP til HTTPS? Dette gælder kun, hvis du bruger HTTPS.

Dit website har ikke nok unikt indhold eller giver ikke en god brugeroplevelse

Før du kan begynde at tjene penge på et website med AdSense, er det vigtigt, at websitet tilbyder brugerne tilstrækkeligt værdifuldt indhold, at det giver en god brugeroplevelse, og at det har velfungerende navigationselementer.

Google AdSense Quality content

Se vores tips til, hvordan du kan skabe et website af høj kvalitet og give en god brugeroplevelse.

Gråt politikikon. Der er politikovertrædelser på dit website

Hvis der er politikovertrædelser på dit website, skal du løse de pågældende problemer for at gøre websitet klar til annoncevisning. Du kan få flere oplysninger ved at læse vores programpolitikker eller ved at gå til Politikcenter for at se, hvordan du løser politikrelaterede problemer.

Google AdSense Good and Bad Traffic

Indsend dit website til gennemgang

Det kræver tid og arbejde at opbygge et website af høj kvalitet. Når du har forholdt dig til ovenstående punkter på en relevant måde, kan du sende dit website til gennemgang via siden Websites på din AdSense-konto.

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Websites.
  3. Klik på det website, der skal gennemgås, på listen over websites.
  4. Bekræft, at du har placeret AdSense-koden på dit website. Få flere oplysninger om, hvordan du indsætter annoncekode, i vores vejledning til implementering af kode.
  5. Klik på Næste.
  6. Klik på Anmod om gennemgang.

Gennemgangsprocessen tager normalt nogle dage, men i visse tilfælde kan den vare 2-4 uger. Vi giver dig besked, når vores tjek er fuldført og websitet er klar til at vise annoncer.