Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncer til søgning

Beskrivelse af tilpassede søgeannonce-parametre

Vi har forberedt denne liste til avancerede brugere over de søgelayoutparametre, vi understøtter i øjeblikket. Den kode, du genererer i AdSense, indeholder alle de mest ofte benyttede parameterindstillinger. Der er to obligatoriske parametre: pubId og query. AdSense leverer pubID, men du skal redigere koden og angive en værdi for query-parameteren. Alle de andre parametre er valgfri og er beskrevet nedenfor.

Parameter-typer

Der er to typer parametre:

Her er nogle output-eksempler fra kodegeneratoren med to annonceblokke. Du konfigurerer koden ved at angive den nødvendige query-parameter i pageOptions-oversigten (f.eks. “query”: myQuery). Det er det eneste, der kræves, for at annoncer kan vises. Du kan også angive valgfri sideniveau-parametre i sideniveau-blokken og individuelle enhedsniveau-parametre i adblock1- og adblock2-oversigterne.

<div id="afscontainer1"></div>
<div id="afscontainer2"></div>

<script type=" text/javascript" charset="utf-8">

// Parametre på sideniveau
  var pageOptions = {
    "pubId": "partner-pub-1234567891234567",
    "styleId": "1234567890",
    "query": myQuery,
  };

// Parametre på enhedsniveau
  var adblock1 = {
    "container": "afscontainer1"
  };

var adblock2 = {
    "container": "afscontainer2"
  };

_googCsa('ads', pageOptions, adblock1, adblock2);

</script>

Beskrivelser af sideniveau-parametre

Disse parametre skal kun angives en gang pr. side. De påvirker alle annonceenheder på siden.

Obligatorisk

Parameter Beskrivelse og eksempler
adPage Påkrævet, når brugeren går til næste resultatside eller forrige resultatside

adPage-parameteren angiver den resultatside, annoncerne skal vises på. Denne parameter bruges, når brugerne navigerer forbi den første side med søgeresultater. Hvis der for eksempel anmodes om fem annoncer, og adPage-parameter er angivet til '2', bliver de returnerede annoncer vist på anden side med fem annoncer.

pubId Påkrævet
Dette er dit kunde-id til AdSense. Dit pubId er den del af dit kunde-id, der kommer efter "partner-". Hvis dit kunde-id for eksempel er "partner-test-property", er dit pubId "test-property". Dette er standardprotokol for tilpasset søgeannonce.

Eksempel:

'pubId' : 'test-property'
query Påkrævet
Det er den søgeforespørgsel, brugeren har indtastet. Værdien af query-parameteren bør ikke være kodet.

Eksempler:

'query' : 'flowers'

'query' : 'black & decker'

'query' : myQuery // where myQuery is a JavaScript variable containing the search query

resultsPageBaseUrl Påkrævet, når der er relaterede søgemaskiner på siden
Angiver webadressen for den søgeresultatside, hvor søgeforespørgslen er den relaterede søgeterm, som brugeren har klikket på. resultsPageBaseUrl kan indeholde sine egne parametre, undtagen den søgeforespørgsel, der tilføjes automatisk.

Eksempel:

'resultsPageBaseUrl' : 'http://www.example.com/search?a=v1&b=v2'

styleId Påkrævet
Angiver id'et for det søgelayout, der skal anvendes på annoncen eller relaterede søgeenheder på siden. Få flere oplysninger om brug af søgelayout. Bemærk! Når styleId er angivet for en anmodning, gengives annoncer eller relaterede søgninger med layoutet, og ældre layoutparametre ignoreres. Hvis styleId ikke er angivet i anmodningen, gengives et systemstandard-layout.

Eksempel

'styleId': '1234567890'

Valgfri

Parameter Beskrivelse og eksempler
linkTarget Valgfrit
Angiver, om klik på en annonce åbnes i samme vindue eller et nyt vindue. Standarden er "_top". Denne parameter kan også bruges på enhedsniveau.
  • '_top' Åbner i samme vindue.
  • '_blank' Åbner i et nyt vindue.

Eksempel:

'linkTarget' : '_blank'
maxTermLength Valgfrit
Angiver det maksimale antal tegn i en relateret søgeterm, herunder mellemrum. Intet maksimum, hvis der ikke er angivet noget.

Eksempel:

'maxTermLength' : 50
referrerAdCreative Valgfrit
Hvis en bruger kommer til din indholdsside, som indeholder en relateret søgning til indholdsenhed, ved at klikke på en annonce eller et link på et andet website, og hvis annoncen eller linket er under din kontrol, skal denne parameter angives for annonceteksten for den pågældende annonce eller ordret.

Nedenstående retningslinjer gælder for brugen af denne parameter:

• Parameteren skal kun angives på en relateret søgning efter indholdsanmodning, og den ignoreres ved alle andre anmodninger.
  • Funktionen bør kun bruges på den trafik, du har tiltænkt fra andre websites, og den må aldrig anvendes på organisk trafik.
  • Det kan omfatte titellinjen og/eller beskrivelsen af annoncematerialet eller linkannoncematerialet.
  • Der skelnes ikke mellem store og små bogstaver.
  • Den accepterer gyldig UTF-8-kodning, unicode-tegn/diakritiske tegn understøttes.
  • Google kan bruge eller ignorere den parameter, du indsender. Når det bruges, kan det påvirke valget og rangeringen af termerne.

Eksempler:

'referrerAdCreative': 'search for ads related to dental implants'
'referrerAdCreative': 'The Early Signs of Psoriatic Arthritis'
resultsPageQueryParam Valgfrit
Angiver navnet på webadresseparameteren for søgeforespørgslen på søgeresultatsiden. Angives som standard til "q", hvis der ikke er angivet nogen.

Eksempel:

'resultsPageQueryParam' : 'query'
termer Valgfrit
Denne parameter giver dig mulighed for at angive en kommasepareret liste over dine egne relaterede søgetermer, der skal returneres med en relateret søgeforespørgsel, selvom Google muligvis bruger termerne angivet her.

Eksempel:

'terms' : 'cars rental, flight ticket'

Konfigurationsindstillinger

Parameter Beskrivelse og eksempler
adsafe Valgfrit
Angiver de filtreringsregler for annoncer, som Google skal bruge på søgeforespørgslen. Følgende er de gyldige indstillinger for adsafe og hver værdis effekt på de hentede annoncer:
  • 'high' Returnerer familievenlige annoncer. Returnerer ikke ikke-familievenlige annoncer eller annoncer med seksuelt indhold.
  • 'medium' Returnerer familievenlige og ikke-familievenlige annoncer. Returnerer ikke annoncer med seksuelt indhold.
  • 'low' Returnerer alle typer annoncer.
Bemærk!: Adsafe er som standard sat til 'high'.

Eksempel:

'adsafe': 'medium'
adtest Valgfrit
Adtest-parameteren bruges til at angive, at en anmodning om annoncer er en test. Når parameteren adtest har værdien 'on', behandler Google anmodningen som en test, så annoncevisninger bliver ikke talt og klikfrekvensen bliver ikke sporet.

Når adtest-parameteren er sat til 'on', genererer du ingen annonceindtægter.

Bemærk! Brug kun denne parameter, når du tester, men undgå at bruge den i produktionssystemer, da du ikke bliver betalt for de annoncer, du viser.

Standardværdien for adtest er 'off'.

Eksempel:

'adtest' : 'on'
channel Valgfrit
Du kan inkludere en AdSense til søgning-kanal, hvis du vil spore præstationer for forskellige sider. Brug det unikke kanal-id, du oprettede på din AdSense-konto. Få mere at vide om Sporing af annonceeffektivitet med tilpassede kanaler.

Flere kanaler skal adskilles med tegnet "+".

Eksempler:

'channel' : 'testA'
'channel' : 'testA+testB'
hl Valgfrit
Denne parameter identificerer det sprog, som de anmodede annoncer skal målrettes mod. Standardværdien er "en".

Google understøtter alle Google Ads API-sprogkoder.

Bemærk!: Annoncører angiver de sprog, som de målretter deres annoncer mod. Hvis du indsætter denne parameter i din forespørgsel, vil Google kun returnere annoncer, der er målrettet mod det pågældende sprog eller målrettet mod alle sprog, men det er ikke nogen garanti for, at annonceteksten bliver i det pågældende sprog.

Som regel skal du sætte hl-parameteren til det primære sprog for den side, der sender parameteren.

Eksempler:

'hl' : 'es'
ie Valgfri

ie-parameter angiver tegnkodningsskemaet, der skal bruges til at fortolke forespørgselsstrengen.

Standardværdien for ie er 'utf-8'.

Værdi Standardnavn Tilknyttede understøttede sprog
latin1 ISO-8859-1 Vesteuropæiske (catalansk, dansk, engelsk, finsk, fransk, hollandsk, indonesisk, italiensk, norsk, portugisisk, spansk, svensk, tysk)
latin2 ISO-8859-2 Østeuropæiske (kroatisk, polsk, rumænsk, serbisk, slovakisk, slovensk, tjekkisk, ungarsk)
latin3 ISO-8859-3
latin4 ISO-8859-4 Baltiske (estisk, lettisk, litauisk)
cyrillic ISO-8859-5 Bulgarsk, russisk
arabic ISO-8859-6
greek ISO-8859-7 Græsk
hebrew ISO-8859-8 Hebræisk
latin5 ISO-8859-9
latin6 ISO-8859-10 Islandsk
euc-jp EUC-JP Japansk
euc-kr EUC-KR Koreansk
sjis Shift_JIS Japansk
big5 Big5 Traditionelt kinesisk
gb GB2312 Forenklet kinesisk
utf-8 UTF-8 Alle
oe Valgfri

oe-parameteren angiver det tegnkodningsskema, som Google skal bruge til at kode teksten i annoncerne. Selvom det teknisk set er valgfrit, er det en god idé at angive en værdi for denne parameter.

Standardværdien for oe er 'utf-8'.

Værdi Standardnavn Tilknyttede understøttede sprog
latin1 ISO-8859-1 Vesteuropæiske (catalansk, dansk, engelsk, finsk, fransk, hollandsk, indonesisk, italiensk, norsk, portugisisk, spansk, svensk, tysk)
latin2 ISO-8859-2 Østeuropæiske (kroatisk, polsk, rumænsk, serbisk, slovakisk, slovensk, tjekkisk, ungarsk)
latin3 ISO-8859-3
latin4 ISO-8859-4 Baltiske (estisk, lettisk, litauisk)
cyrillic ISO-8859-5 Bulgarsk, russisk
arabic ISO-8859-6
greek ISO-8859-7 Græsk
hebrew ISO-8859-8 Hebræisk
latin5 ISO-8859-9
latin6 ISO-8859-10 Islandsk
euc-jp EUC-JP Japansk
euc-kr EUC-KR Koreansk
sjis Shift_JIS Japansk
gb GB2312 Forenklet kinesisk
utf-8 UTF-8 Alle
personalizedAds Valgfrit
Angiver, om brugerne har tilladt, at udgiveren kan dele personlige oplysninger med Google til personligt tilpasset annoncering.
  • true Returnerer annoncer rettet mod forespørgslen og annoncer, der kan målrettes med brugerens Google-cookies. Hvis brugeren er placeret i EU, skal brugeren først tillade, at dit website deler personlige oplysninger med Google ved hjælp af personligt tilpasset annoncering.
  • false Returnerer kun annoncer målrettet mod forespørgslen. Dette vil ikke returnere nogen annoncer, der er målrettet med brugerens Google-cookies. Hvis en bruger ikke har tilladt, at dit website kan dele personlige oplysninger med Google til personligt tilpasset annoncering, skal du sætte denne værdi til "false".
Bemærk! PersonalizedAds er som standard sat til 'true'.

Eksempel:

'personalizedAds': false

Beskrivelser af enhedsniveau-parametre

Disse parametre påvirker den måde, som de enkelte annonceenheder på en side vises på for brugeren. Hver enkelt parameter kan indstilles individuelt for den enkelte annonceenhed.

Obligatorisk

Parameter Beskrivelse og eksempler
container Påkrævet
Id'et for den tomme annoncecontainer <div id='afscontainer1'></div>, hvor annoncen skal vises.

Eksempel:

'container' : 'afscontainer1'
maxTop Obligatorisk

Brug denne parameter til at angive antallet af annoncer, der skal vises på den øverste annonceenhed.

Bemærk! Denne parameter bruges i stedet for parameteren number. Denne annonceenhed skal være bred nok til, at den første linje af annoncerne ikke ombrydes. Det er en overtrædelse af politikken at bruge maxTop-parameteren på nogen anden placering på siden.

Eksempel:

'maxTop' : 4
width Påkrævet
Angiver bredden på annonceenheden eller en relateret søgeenhed i pixels.

Eksempler:

'width' : '700px'
'width' : 700

Konfigurationsindstillinger

Parameter Beskrivelse og eksempler
adLoadedCallback Valgfrit
Angiver en JavaScript-funktion, der skal kaldes, når annoncerne eller relaterede søgninger er indlæst, eller når der ikke vises nogen annoncer eller relaterede søgninger. Parameteren skal indstilles til en JavaScript-tilbagekaldsfunktion, som du implementerer, hvilket gør det muligt at udføre en handling, når annoncekaldet gennemføres.

Tilbagekaldsfunktionen tager følgende parametre:

containerName Annonceenhedens eller den relaterede søgeenheds containernavn.
adsLoaded Indstil til sand, når der er mindst én annonce eller relateret søgeterm, der skal vises, og falsk, når der ikke er nogen annoncer eller relaterede søgninger, der returneres.
isExperimentVariant Angives som sand, hvis der kører et tilpasset layouteksperiment, og varianten af eksperimentet er valgt til at gengive annoncerne.
callbackOptions Et JSON-objekt, der indeholder følgende felter:

termPositions: For en relateret søgeblok indeholder den en map<string,int>-udgivers termer til nulindekseret position af disse termer i svaret. Hvis en term er angivet, men ikke returneres, vises den ikke på oversigten.

Bemærk! Test din tilbagekaldsfunktion for at sikre, at den ikke genererer fejl, især fejl, der kan forstyrre indlæsningen af din side.

Eksempel på et JavaScript-tilbagekald:

var adblock1 = {
  'container' : 'adblock1_div_id',
  'adLoadedCallback' : function(containerName,  adsLoaded, adsloaded
    isExperimentVariant, callbackOptions) {
    hvis (adsLoaded) {
       prøv {
         // gør sandsynligvis ingenting
       }fangst (e) {
         underretning ("Fejl i tilbagekaldsfunktion");
         // Gør noget for at håndtere fejl på en smart måde
       }
    } ellers {
       // som du altid gør, når der ikke er nogen annoncedækning fra Google
    }
  }
};
number Valgfrit
Antallet af annoncer, der skal vises i denne enhed. Standardværdien er '2'.

Eksempel:

'number' : 4
relatedSearches Valgfrit
Antallet af relaterede søgninger, der skal vises i denne enhed. Denne parameter returnerer mindst tre relaterede søgninger, medmindre den er indstillet til nul. Angives som standard til 0, hvis der ikke er angivet noget.

Eksempel:

'relatedSearches' : 4