GDPR:n yleiskatsaus ja ohjeet

Personoituihin mainoksiin liittyvien asetusten mainoskoodiesimerkit

Jos täytät suostumuskäytäntömme vaatimukset ja haluat näyttää personoimattomia mainoksia kaikille Euroopan talousalueella tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa oleskeleville käyttäjille, jotka vierailevat sivustollasi, sinun ei tarvitse tehdä muutoksia mainostageihisi. Voit ottaa ei-personoitujen mainosten näyttämisen käyttöön AdSense- tai Google Ad Manager ‑käyttöliittymässä.

Jos sinulla kuitenkin on erityisvaatimuksia (esim. haluat näyttää joillekin käyttäjille personoituja ja joillekin ei-personoituja mainoksia), tutustu alla oleviin esimerkkeihin.

Huomaa, että alla olevat koodiesimerkit eivät ole toimivia. Niiden tarkoituksena on vain näyttää, miten yksilöllisiin mainoksiin liittyviä asetuksia voidaan toteuttaa.

Ei-personoitujen mainosten mainoskoodi

Jos haluat näyttää ei-personoituja mainoksia sivukohtaisesti, katso seuraava esimerkki:

<html>
<head>
<title>Sivuston nimi</title>
</head>
<body>

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pubxxx" crossorigin="anonymous"></script>
<script>(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).requestNonPersonalizedAds=1;</script>
// Yllä oleva rivi varmistaa, että pyydät personoimattomien mainosten näyttämistä. Rivi on lisättävä ennen merkkijonoa (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});, ja riittää, että rivi lisätään sivulle kerran.
<!--GPDR-testiyksikkö -->
<ins class="adsbygoogle"     style="display:inline-block;width:970px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pubxxx"
    data-ad-slot="slot_id">
</ins>

<!-- Toinen GDPR-testiyksikkö-->
<ins class="adsbygoogle"     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pubxxx"
    data-ad-slot="slot_id">
</ins>
<script>(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});</script>
// Tämä käynnistää mainospyynnön.

</body>
</html>

Personoitujen mainosten mainoskoodi

Jos haluat näyttää joillekin käyttäjille personoituja ja joillekin käyttäjille ei-personoituja mainoksia, katso seuraava esimerkki:

<html>
<head>
<title>Sivuston nimi</title>
</head>
<body>

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pubxxx" crossorigin="anonymous"></script>
<script>(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).pauseAdRequests=1;</script>
// Tämä keskeyttää mainospyynnöt, jotta käyttäjillä on aikaa tutustua tarkemmin suostumusratkaisuusi.

/*Määritä suostumusratkaisu ja toimi käyttäjän valinnan mukaan.

Jos käyttäjä hylkää personoidut mainokset, kutsu funktiota (adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).requestNonPersonalizedAds=1;
Muista, että tarvitset käyttäjän suostumuksen evästeiden käyttöön myös ei-personoituja mainoksia varten maissa, joissa EU:n sähköisen viestinnän tietosuojadirektiivi sitä edellyttää.

Voit myöhemmin kutsua funktiota (adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).pauseAdRequests=0 mainospyyntöjen lähettämisen jatkamista varten. Jos tätä kutsua ei suoriteta, mainoksia ei näytetä.

*/

<!-- GDPR-testiyksikkö-->
<ins class="adsbygoogle"     style="display:inline-block;width:970px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pubxxx"
    data-ad-slot="slot_id">
</ins>

<!-- Toinen GDPR-testiyksikkö-->
<ins class="adsbygoogle"     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pubxxx"
    data-ad-slot="slot_id">
</ins>
<script>(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});</script>
// Tämä yleensä käynnistää mainospyynnön. Olet kuitenkin määrittänyt mainospyynnöt keskeytetyiksi.

</body>
</html>

Automaattiset mainokset: ei-personoitujen mainosten mainoskoodi

Jos haluat näyttää ei-personoituja automaattisia mainoksia sivukohtaisesti, katso seuraava esimerkki:

<html>
<head>
<title>Sivun nimi</title>
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pubxxx" crossorigin="anonymous"></script>
<script>
(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).requestNonPersonalizedAds=1;
(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).push({google_ad_client: "ca-pubxxx", enable_page_level_ads: true});
</script>
</head>
<body>

</body>
</html>

Automaattiset mainokset: personoitujen mainosten mainoskoodi

Jos haluat näyttää joillekin käyttäjille personoituja ja joillekin käyttäjille ei-personoituja automaattisia mainoksia, katso seuraava esimerkki:

<html>
<head>
<title>Sivun nimi</title>
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pubxxx" crossorigin="anonymous"></script>
<script>
(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).pauseAdRequests=1;
// Tämä keskeyttää mainospyynnöt, jotta käyttäjillä on aikaa käsitellä suostumusratkaisuasi.
(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).push({google_ad_client: "ca-pubxxx", enable_page_level_ads: true});
// Tämä yleensä käynnistää mainospyynnön. Olet kuitenkin määrittänyt mainospyynnöt keskeytetyiksi.
</script>
</head>
<body>

<script>
/*Määritä suostumusratkaisu ja toimi käyttäjän valinnan mukaan.

Jos käyttäjä hylkää personoidut mainokset, kutsu funktiota (adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).requestNonPersonalizedAds=1;
Muista, että tarvitset käyttäjän suostumuksen evästeiden käyttöön myös ei-personoituja mainoksia varten maissa, joissa EU:n sähköisen viestinnän tietosuojadirektiivi sitä edellyttää.

Voit myöhemmin kutsua funktiota (adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).pauseAdRequests=0 mainospyyntöjen lähettämisen jatkamista varten. Jos tätä kutsua ei suoriteta, mainoksia ei näytetä.

</script>

</body>
</html>