EU-alueella asuvan käyttäjän suostumuskäytäntö

Yksilöllisiin mainoksiin liittyvien asetusten mainoskoodiesimerkit

Jos täytät suostumuskäytäntömme vaatimukset ja haluat näyttää ei-yksilöllisiä mainoksia kaikille Euroopan talousalueella oleskeleville käyttäjille, jotka vierailevat sivustollasi, sinun ei tarvitse tehdä muutoksia mainostageihisi. Voit ottaa ei-yksilöllisten mainosten näyttämisen käyttöön AdSense- tai Google Ad Manager ‑käyttöliittymässä.

Jos sinulla on kuitenkin erityisvaatimuksia, kuten haluat näyttää joillekin käyttäjille yksilöllisiä ja joillekin ei-yksilöllisiä mainoksia, tutustu alla oleviin esimerkkeihin.

Huomaa, että alla olevat koodiesimerkit eivät ole toimivia. Niiden tarkoituksena on vain näyttää, miten yksilöllisiin mainoksiin liittyviä asetuksia voidaan toteuttaa.

Ei-yksilöllisten mainosten mainoskoodi

Jos haluat näyttää ei-yksilöllisiä mainoksia sivukohtaisesti, katso seuraava esimerkki:

<html>
<head>
<title>Sivustosi otsikko</title>
</head>
<body>

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<script>(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).requestNonPersonalizedAds=1;</script>
// Edellisen rivin avulla varmistat, että pyydät ei-yksilöllisiä mainoksia. Rivi on lisättävä ennen merkkijonoa <script>(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});</script>, ja riittää, että rivi lisätään sivulle kerran.
<!-- Yksi testiyksikkö GDPR:ää varten -->
<ins class="adsbygoogle"     style="display:inline-block;width:970px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pubxxx"
    data-ad-slot="slot_id">
</ins>

<!-- Toinen testiyksikkö GDPR:ää varten -->
<ins class="adsbygoogle"     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pubxxx"
    data-ad-slot="slot_id">
</ins>
<script>(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});</script>
// Tämä käynnistää mainospyynnön.

</body>
</html>

Yksilöllisten mainosten mainoskoodi

Jos haluat näyttää joillekin käyttäjille yksilöllisiä ja joillekin käyttäjille ei-yksilöllisiä mainoksia, katso seuraava esimerkki:

<html>
<head>
<title>Sivustosi otsikko</title>
</head>
<body>

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<script>(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).pauseAdRequests=1;</script>
// Tämä keskeyttää mainospyynnöt, jotta käyttäjillä on aikaa käsitellä suostumusratkaisuasi.

/* Määritä suostumusratkaisu ja toimi käyttäjän valinnan mukaan.

Jos käyttäjä hylkää yksilölliset mainokset, kutsu funktiota (adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).requestNonPersonalizedAds=1;
Muista, että tarvitset käyttäjän suostumuksen evästeiden käyttöön myös ei-yksilöllisiä mainoksia varten maissa, joissa EU:n sähköisen viestinnän tietosuojadirektiivi sitä edellyttää.

Voit myöhemmin kutsua funktiota (adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).pauseAdRequests=0 mainospyyntöjen lähettämisen jatkamiseksi. Jos tätä kutsua ei suoriteta, mainoksia ei näytetä.

*/

<!-- Yksi testiyksikkö GDPR:ää varten -->
<ins class="adsbygoogle"     style="display:inline-block;width:970px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pubxxx"
    data-ad-slot="slot_id">
</ins>

<!-- Toinen testiyksikkö GDPR:ää varten -->
<ins class="adsbygoogle"     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pubxxx"
    data-ad-slot="slot_id">
</ins>
<script>(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});</script>
// Tämä yleensä käynnistää mainospyynnön mutta sinun on keskeytettävä se.

</body>
</html>

Automaattiset mainokset: ei-yksilöllisten mainosten mainoskoodi

Jos haluat näyttää ei-yksilöllisiä automaattisia mainoksia sivukohtaisesti, katso seuraava esimerkki:

<html>
<head>
<title>Sivustosi otsikko</title>
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<script>
(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).requestNonPersonalizedAds=1;
(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).push({google_ad_client: "ca-pubxxx", enable_page_level_ads: true});
</script>
</head>
<body>

</body>
</html>

Automaattiset mainokset: yksilöllisten mainosten mainoskoodi

Jos haluat näyttää joillekin käyttäjille yksilöllisiä ja joillekin käyttäjille ei-yksilöllisiä automaattisia mainoksia, katso seuraava esimerkki:

<html>
<head>
<title>Sivustosi otsikko</title>
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<script>
(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).pauseAdRequests=1;
// Tämä keskeyttää mainospyynnöt, jotta käyttäjillä on aikaa käsitellä suostumusratkaisuasi.
(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).push({google_ad_client: "ca-pubxxx", enable_page_level_ads: true});
// Tämä yleensä käynnistää mainospyynnön mutta sinun on keskeytettävä se.
</script>
</head>
<body>

<script>
/* Määritä suostumusratkaisu ja toimi käyttäjän valinnan mukaan.

Jos käyttäjä hylkää yksilölliset mainokset, kutsu funktiota (adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).requestNonPersonalizedAds=1;
Muista, että tarvitset käyttäjän suostumuksen evästeiden käyttöön myös ei-yksilöllisiä mainoksia varten maissa, joissa EU:n sähköisen viestinnän tietosuojadirektiivi sitä edellyttää.

Voit myöhemmin kutsua funktiota (adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).pauseAdRequests=0 mainospyyntöjen lähettämisen jatkamiseksi. Jos tätä kutsua ei suoriteta, mainoksia ei näytetä.

</script>

</body>
</html>