GDPR:n yleiskatsaus ja ohjeet

Näin julkaisijat voivat pyytää EU-käyttäjäsuostumusta

Käytettävissäsi on useita eri tapoja, joilla voit pyytää suostumusta Euroopan talousalueella tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevilta käyttäjiltä ja noudattaa Googlen EU-käyttäjäsuostumuskäytäntöä. Voit luoda oman suostumusratkaisun tai valita suoran integroinnin IAB:n läpinäkyvyys- ja suostumuskehyksen (TCF) versioon 2.0.

1. Oman suostumusratkaisun luominen tai muun kuin IAB:n sertifioiman CMP:n käyttäminen

Voit luoda oman suostumusratkaisusi tai käyttää CMP:tä, joka ei ole IAB:n sertifioima. Ota se sitten käyttöön sivuillasi.

Lue ohjekeskuksesta, miten voit valita mainosteknologian tarjoajat sivustoillesi ja personointiasetukset mainostageissa.

2. Yksityisyys ja viestit ‐työkalun käyttäminen

Yksityisyys ja viestit on AdSenseen sisältyvä suostumustyökalu, jonka avulla voit käyttää IAB:n läpinäkyvyys- ja suostumuskehyksen (TCF) versiota 2.0 ja noudattaa EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR).

Lue lisää Yksityisyys ja viestit ‑työkalusta.

3. IAB:n sertifioiman CMP:n käyttäminen

Google alkaa tukea IAB:n läpinäkyvyys- ja suostumuskehyksen (TCF) versiota 2.0 kaikissa myyntipuolen mainostuotteissa (Ad Manager, AdMob ja AdSense).

Lue lisää IAB:n TCF-version 2.0 käyttöönotosta.