Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informació general i indicacions sobre l'RGPD

Formes en què els editors poden obtenir el consentiment dels usuaris de la UE

Hi ha diverses maneres d'obtenir el consentiment dels usuaris de l'EEE i del Regne Unit, així com de complir la política de consentiment de la UE de Google. Podeu crear la vostra pròpia solució de consentiment o bé integrar-la directament amb la versió 2.0 del Marc de Transparència i Consentiment (TCF) de l'Interactive Advertising Bureau (IAB).

1. L'editor crea la seva pròpia solució de consentiment o utilitza una plataforma de gestió del consentiment (CMP) que no està certificada per l'IAB

Podeu crear la vostra pròpia solució de consentiment o utilitzar una CMP que no estigui certificada per l'IAB. Tot seguit, implementeu-la a les vostres pàgines.

Reviseu la documentació del centre d'ajuda per obtenir informació sobre com podeu gestionar els proveïdors de tecnologia publicitària als vostres llocs web i com podeu controlar la personalització a les nostres etiquetes d'anunci.

2. L'editor utilitza Privadesa i missatges

Privadesa i missatges és una eina de gestió del consentiment d'AdSense que us pot ajudar a utilitzar la versió 2.0 del TCF de l'IAB amb el Reglament general de protecció de dades (RGPD) de la UE.

Més informació sobre Privadesa i missatges

3. L'editor utilitza una CMP certificada per l'IAB

Google està introduint assistència per a la versió 2.0 del TCF de l'IAB a tots els productes d'anuncis orientats a la venda (Ad Manager, AdMob i AdSense).

Més informació sobre la implementació de la versió 2.0 del TCF de l'IAB

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.