Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonser för Sök

Redigera ett sökformat

När du har skapat ett nytt sökformat och placerat annonser på din söksida kan du redigera annonsernas format när som helst i ditt AdSense-konto. Du kan också välja att köra ett experiment för att testa det redigerade formatet innan du tillämpar det på dina sök- och Shopping-annonser.

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Annonser för Sök och sedan på Sökannonsformat.
  3. Klicka på Redigera Redigera vid formatet du vill uppdatera.
  4. Uppdatera sökannonsformatet. Läs mer i Annonsinställningar för sökformat.
  5. Uppdatera formatet på dina Shopping-annonser. Läs mer i Inställningar för sökformat för Shopping-annonser.
  6. Klicka på Spara format.
    Obs! AdSense kontrollerar att ditt sökformat uppfyller de senaste reglerna för formatvalidering. Sökformatet måste uppfylla de senaste reglerna för att kunna sparas. Redigeraren visar alla inställningar som du behöver justera innan du sparar. Tänk på att regler för formatvalidering kan ändras med tiden.
  7. Välj hur du vill spara:
    • Uppdatera nu: Uppdatera alla sökannonser som använder formatet.
      Obs! När du sparar ett sökformat tillämpas ändringarna direkt på alla webbplatser där formatet används.
      eller
    • Ställ in ett experiment först: Testa det nya formatet på ett begränsat antal användare under en viss tid innan du tillämpar det fullt ut. Läs mer om experiment med sökformat.

Så här konfigurerar du experimentet:

1. Ge experimentet ett namn.
      2. Ange det maximala antalet dagar du vill köra experimentet.
      3. Ange den maximala procentandel användare som ska se experimentet.
  8. Klicka på Spara.