Välkommen till hjälpcentret för AdSense. Eftersom det är jultider är vår support stängd mellan den 17 december och 4 januari. Du hittar fler resurser i vårt hjälpcenter och i våra gruppforum. Vi beklagar besväret och uppskattar ditt tålamod.

AdSense for search (AFS)

Redigera ett anpassat sökformat

När du har skapat ett nytt sökformat och placerat annonser på din söksida kan du redigera annonsernas format när som helst i ditt AdSense-konto. Du kan också välja att köra ett experiment för att testa det redigerade formatet innan du använder det på dina sök- och Shopping-annonser.

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Annonser för Sök följt av Sökannonsformat.
  3. Klicka på Redigera Redigera vid formatet du vill uppdatera.
  4. Uppdatera sökannonsformatet. Läs mer i Annonsinställningar för anpassade sökformat.
  5. Uppdatera formatet på dina Shopping-annonser. Mer information finns i Shopping-annonsinställningar för anpassade sökformat.
  6. Klicka på Spara format.
  7. Välj hur du vill spara:
    • Uppdatera nu: Uppdatera alla sökannonser som använder formatet.
      Obs! När du sparar ett anpassat sökformat tillämpas ändringarna direkt på alla webbplatser och appar där formatet används.
      eller
    • Ställ in ett experiment först: Testa det nya formatet på ett begränsat antal användare under en viss tid innan du tillämpar det fullt ut. Läs mer om experiment med anpassade sökformat.

Så här konfigurerar du experimentet:

1. Ge experimentet ett namn.
      2. Ange det maximala antalet dagar du vill köra experimentet.
      3. Ange den maximala procentandel användare som ska se experimentet.
  8. Klicka på Spara.