Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonser for søk

Slik endrer du stiler for søkeannonser

Når du har opprettet en ny stil for søkeannonser og plassert annonser på søkesiden din, kan du når som helst tilpasse stilen til disse annonsene i AdSense-kontoen din. Du kan også velge å kjøre et eksperiment for å teste den redigerte stilen før du bruker den i søke- og Shopping-annonsene dine.

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser for søk og deretter Stiler for søkeannonser.
  3. Klikk på redigeringsikonet Rediger ved siden av stilen du vil oppdatere.
  4. Oppdater stilen i søkeannonsene dine. Du kan finne ut mer om dette ved å lese om annonseinnstillinger for stiler for søkeannonser.
  5. Oppdater stilen til Shopping-annonsene dine. Du finner mer informasjon om dette i artikkelen om innstillinger for Shopping-annonser med stiler for søkeannonser.
  6. Klikk på Lagre stilen.
    Merk: AdSense kontrollerer stilen du bruker for søkeannonser, opp mot de nyeste reglene for stilvalidering. Stilen du bruker for søkeannonser, må være i tråd med de nyeste reglene for at den skal kunne lagres. I redigereren fremheves eventuelle innstillinger du må justere før du kan lagre. Vær oppmerksom på at reglene for stilvalidering kan bli endret over tid.
  7. Velg hvordan du vil lagre:
    • Oppdater nåAlle søkeannonsene med denne stilen oppdateres umiddelbart.
      Merk: Når du lagrer en stil for søkeannonser, brukes endringene du har gjort, umiddelbart på alle nettstedene der den aktuelle stilen brukes.
      Eller:
    • Konfigurer et eksperiment først: Med dette alternativet blir den nye stilen først testet ut på et begrenset antall brukere i en bestemt tidsperiode. Finn ut mer om eksperimenter med stiler for søkeannonser.

Slik konfigurerer du eksperimentet:

1. Gi eksperimentet et navn.
      2. Angi det maksimale antallet dager du ønsker at eksperimentet ditt skal kjøres i.
      3. Angi den maksimale prosentandelen av brukere du ønsker skal se eksperimentet ditt.
  8. Klikk på Lagre.