Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertenties voor zoeken

Een zoekstijl bewerken

Nadat u een nieuwe zoekstijl heeft gemaakt en advertenties op uw zoekpagina heeft geplaatst, kunt u de stijl van deze advertenties op elk moment in uw AdSense-account bewerken. U kunt ook via een experiment de bewerkte stijl testen voordat u deze toepast op uw zoek- en Shopping-advertenties.

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Advertenties voor zoeken en dan Zoekstijlen.
  3. Klik op Bewerken Bewerken naast de stijl die u wilt updaten.
  4. Update de stijl van uw zoekadvertenties. Zie Advertentie-instellingen voor zoekstijl voor meer informatie.
  5. Update de stijl van uw Shopping-advertenties. Zie Instellingen voor zoekstijl van Shopping-advertenties voor meer informatie.
  6. Klik op Stijl opslaan.
    Opmerking: AdSense gaat na of uw zoekstijl voldoet aan de nieuwste stijlvalidatieregels. U kunt zoekstijlen alleen opslaan als ze voldoen aan deze nieuwe regels. De editor markeert alle instellingen die u moet aanpassen voordat u de zoekstijl kunt opslaan. Houd er rekening mee dat de stijlvalidatieregels in de loop van de tijd kunnen veranderen.
  7. Kies hoe u wilt opslaan:
    • Nu updaten: Als u alle zoekadvertenties die deze stijl gebruiken, wilt updaten.
      Opmerking: Wanneer u een zoekstijl opslaat, worden de wijzigingen die u heeft aangebracht, onmiddellijk toegepast op alle sites die deze stijl gebruiken.
      of
    • Stel eerst een experiment in: Als u een nieuwe stijl gedurende een bepaalde tijd eerst op een beperkt aantal gebruikers wilt testen. Bekijk meer informatie over experimenten voor zoekstijlen.

Zo stelt u een experiment in:

1. Geef uw experiment een naam.
      2. Stel het maximale aantal dagen in waarop u uw experiment wilt uitvoeren.
      3. Stel het maximale percentage gebruikers in aan wie u uw experiment wilt laten zien.
  8. Klik op Opslaan.