Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncer til søgning

Redigering af en søgestil

Når du har udarbejdet et nyt layout for søgeannoncer og placeret annoncer på din søgeside, kan du til enhver tid redigere de pågældende annoncers layout på din AdSense-konto. Du kan også vælge at køre et eksperiment for at teste dit ændrede layout, før du anvender det på dine søge- og Shopping-annoncer.

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer til søgning, derefter Søgestile.
  3. Klik på Rediger Rediger ud for den stil, der skal opdateres.
  4. Opdater stilen for dine søgeannoncer. Få flere oplysninger under Indstillinger for layout for søgeannoncer.
  5. Opdater dine Shopping-søgeannoncers layout. Få flere oplysninger under Indstillinger for søgestil for Shopping-søgeannoncer.
  6. Klik på Gem layout.
    Bemærk! AdSense tjekker din søgestil i forhold til de seneste stilvalideringsregler. Din søgestil skal overholde de seneste regler, for at den kan gemmes. Redigeringsværktøjet fremhæver de indstillinger, du skal justere, før du gemmer. Bemærk! Stilvalideringsreglerne kan ændre sig med tiden.
  7. Vælg den ønskede lagringsmulighed:
    • Opdater nu, hvis alle søgeannoncer, der bruger dette layout, skal opdateres med det samme.
      Bemærk! Når du gemmer en søgestil, anvendes de ændringer, du har foretaget, straks på alle de websites, der bruger den pågældende stil.
      Eller
    • Konfigurer eksperiment først, hvis det nye layout først skal testes på et begrænset antal brugere i et bestemt tidsrum. Få flere oplysninger om eksperimenter med søgestil.

Sådan konfigurerer du dit eksperiment:

1. Navngiv eksperimentet.
      2. Angiv, hvor mange dage eksperimentet maksimalt skal køre.
      3. Angiv, hvor stor en procentdel af det samlede antal brugere eksperimentet skal vises for.
  8. Klik på Gem.