AdSense haulle

Muokatut hakumainokset

Muokatut hakumainokset ovat Google-tuote, jonka avulla voit kaupallistaa oman hakukokemuksesi hakutulossivut. Jos sivustollasi ei ole vielä hakukokemusta, sinun kannattaa harkita Täsmähakukonettamme, joka voi tuottaa sekä hakukokemusta että tuloja hakumainoksista.

Jos sivustosi sopii mielestäsi muokatuille hakumainoksille, sinun kannattaa lukea aiheesta lisää ja rekisteröityä. Sen jälkeen tarkistamme sivustosi ja ilmoitamme, kun voit aloittaa muokattujen hakumainosten käyttämisen.

Edut

• Osuvampia mainoksia ja lisää tuloja: Muokatut hakumainokset johtavat hyvin kohdistettuihin ja osuviin mainoksiin hakulausekkeen avulla. Tämä parantaa käyttäjien tyytyväisyyttä ja lisää tuloja.
  • Googlen tarjonta: Hyödynnä Googlen kokemus ja ainutlaatuiset mainosmuodot. Samalla pääset yhteistyökumppanien verkostoon, jossa on yli miljoona mainostajaa.
  • Natiivimainoksia, joiden tyylistä päätät sinä: Voit muokata hakumainosten tyylin oman sivustosi ulkoasuun ja henkeen sopivaksi. Voit määrittää mainosten koon, sijainnin, värin ja kirjasimen täysin itse.

Miten muokatut hakumainokset toimivat

Voit sijoittaa hakumainokset sivustollesi tai sovellukseesi lisäämällä muutaman koodirivin. Sivustollasi voi olla useita hakumainoksia eri mainossäilöissä. Mainoksia voi olla esimerkiksi hakutulostesi yläpuolella, oikealla puolella, niiden seassa tai sivun lopussa. Voit itse päättää, mihin hakumainoksesi sijoitetaan. Muokatut hakumainokset -toiminto hakee Googlen avulla mainoksia kaikkiin sivustosi mainossäilöihin yhdellä tehokkaalla pyynnöllä.

Muokatut hakutyylit

Muokattujen hakutyylien avulla voit mukauttaa hakutulossyötteesi mainosten tyylin omalle sivustollesi sopivaksi. Muokatuilla hakutyyleillä on seuraavia hyödyllisiä ominaisuuksia:

• Parempi käyttökokemus: mainokset sulautuvat sivustoosi luonnollisesti, ja sivusto miellyttää kävijöitä enemmän.
  • Hieno ulkoasu ja tyyli erikokoisissa näytöissä: mainokset näyttävät hyviltä kaikissa käyttöympäristöissä, kuten mobiiliverkossa, tietokoneissa ja sovelluksissa.
  • Helppokäyttöisyys: helppokäyttöisten AdSense-muokkaustyökalujen avulla saat mainokset näyttämään upeilta sivustollasi.

Muokatun hakutyylin ottaminen käyttöön

Voit ottaa muokatun hakutyylin käyttöön hakutulossivullasi seuraavasti:

1. Luo muokattu hakutyyli
  2. Hanki muokatun hakutyylisi koodi