AdSense haulle

Tietoja Muokattavista hakumainoksista

Muokattavat hakumainokset on Google-tuote, jonka avulla voit kaupallistaa sivustollasi olevan haun hakutulossivut. Jos sivustollasi ei vielä ole hakua, sinun kannattaa harkita AdSense-hakukoneen lisäämistä, jotta voit tarjota käyttäjille hakukokemuksen ja saada samalla tuloja Hakumainoksista.

Jos Muokattavat hakumainokset voisivat sopia sivustollesi, suosittelemme, että luet aiheesta lisää ja rekisteröidyt. Sen jälkeen tarkastamme sivustosi ja ilmoitamme, kun voit aloittaa Muokattavien hakumainosten käyttämisen.

Edut

• Osuvampia mainoksia ja enemmän tuloja: Muokattavat hakumainokset perustuvat hakulausekkeisiin, minkä ansiosta mainokset ovat tarkasti kohdistettuja ja relevantteja. Tämä parantaa käyttäjien tyytyväisyyttä ja kasvattaa tuloja.
  • Googlen tarjonta: Hyödynnä Googlen asiantuntemusta ja ainutlaatuisia mainosmuotoja sekä kumppaniverkostoa, johon kuuluu yli miljoona mainostajaa.
  • Natiivimainoksia, joiden tyylin päätät itse: Voit muokata Hakumainosten tyylin sivustosi ulkoasuun ja henkeen sopivaksi. Voit valita niin mainosten koon, sijainnin, värin kuin fontinkin.

Näin Muokattavat hakumainokset toimivat

Hakumainokset sijoitetaan sivustolle tai sovellukseen lisäämällä muutama rivi koodia. Sivulla voi olla useita Hakumainoksia eri mainossäilöissä. Mainoksia voi olla esimerkiksi hakutulosten yläpuolella, oikealla puolella, niiden seassa tai sivun lopussa. Päätät itse, mihin Hakumainokset sijoitetaan. Muokattavat hakumainokset ‑toiminto hakee Googlen avulla mainoksia kaikkiin sivulla oleviin mainossäilöihin yhdellä tehokkaalla pyynnöllä.

Omat hakumainostyylit

Omien hakumainostyylien avulla voit mukauttaa hakutulossyötteesi mainosten tyylin omalle sivustollesi sopivaksi. Omista hakumainostyyleistä on seuraavanlaista hyötyä:

• Parempi käyttökokemus: Mainokset sulautuvat luonnolliseksi osaksi sivustoasi ja tarjoavat kävijöille miellyttävän käyttökokemuksen.
  • Eri kokoisille näytöille sopiva ulkoasu: Mainokset näyttävät hyvältä kaikissa käyttöympäristöissä: mobiiliverkossa, tietokoneilla ja sovelluksissa.
  • Helppokäyttöisyys: Helppokäyttöisten AdSense-muokkaustyökalujen avulla saat mainokset näyttämään upeilta sivustollasi.

Oman hakumainostyylin käyttöönotto

Näin otat oman hakumainostyylin käyttöön hakutulossivuillasi:

1. Luo oma hakumainostyyli.
  2. Hae oman hakumainostyylin koodi.