Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncer til søgning

Om søgeannoncer

Søgeannoncer er en AdSense til søgning-funktion (AFS, AdSense for Search), der giver dig mulighed for at tjene penge på søgeresultatsiderne på dit website. Når brugerne angiver søgeforespørgsler i søgefeltet på dit website, viser Google annoncer, der er målrettet mod brugerens søgeforespørgsel på dine søgeresultatsider. Når brugerne klikker på en af disse annoncer, genererer du søgeannonceomsætning.

Bemærk! Hvis du ikke allerede har en søgefunktion, men mener, at dit website kan drage fordel af en, kan du overveje at tilføje en Google-søgemaskine, som kan levere både en søgeoplevelse og omsætning fra søgeannoncer.

Fordele

• Øget søgeannonceomsætning: Søgeannoncer bruger søgeforespørgslen til at vise meget målrettede, relevante annoncer, som kan hjælpe dig med at tjene penge på søgeresultatsiderne på dit website. Når brugerne klikker på disse annoncer, genererer du søgeannonceomsætning.
  • Adgang til Google Søgenetværket: Med AdSense til søgning får du adgang til alle søgeannoncebudgetter fra annoncekampagner, der er tilmeldt Google Søgenetværket, som kan give dig større muligheder end det, der er tilgængeligt alene via Google Displaynetværket.
  • Privatlivssikrende: Annoncer på dine søgeresultatsider målrettes mod den søgeforespørgsel, brugeren har indtastet, i stedet for faktiske brugerdata.
  • Tilpas udseendet til problemfri integration: Søgeannoncer kan tilpasses, så de passer til dit websites udseende. Du har fuld kontrol over størrelse, placering, farve og skrifttype.

Sådan fungerer søgeannoncer

Hvis du vil bruge søgeannoncer på dit website, skal du oprette søgestile på din AdSense-konto. Søgestile giver dig mulighed for at tilpasse dine søgeannoncer, så de passer til dine søgeresultatsiders udseende, så du opnår større effektivitet og en god brugeroplevelse.

Kom godt i gang med søgestile

I AdSense kan du vælge mellem forskellige søgestiltemaer, og du kan tilpasse dem med en række forskellige indstillinger. Det betyder, at du kan give brugerne en god oplevelse.

Sådan kommer du i gang med at bruge søgestile:

1. Opret en søgestil.
  2. Hent koden til din søgestil, og implementer søgestilen på dit website.

Du kan have flere søgeannoncer på din side, som placeres i flere annoncecontainere. Du kan f.eks. vise annoncer over dine søgeresultater, til højre for dem, sammen med dine søgeresultater eller nederst på din side. Det er helt op til dig, hvor du vælger at placere dine søgeannoncer. Søgeannoncer sender en forespørgsel til Google og henter annoncer for alle containerne på din side med én og samme effektive forespørgsel.

Bemærk! Sørg for at overholde politikkerne for tilpassede søgeannoncer, når du placerer søgeannoncer.
Bemærk! AdSense til søgning (AFS, AdSense for Search) understøttes ikke i mobilapps.