Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis per a cerques

Sobre els anuncis de cerca

Els anuncis de cerca són una funció d'AdSense per a cerques (AFS) que us permet monetitzar les pàgines de resultats de cerca del vostre lloc web. Quan els usuaris introdueixen consultes de cerca al quadre de cerca del vostre lloc web, Google mostra anuncis orientats a la consulta de cerca de l'usuari a les pàgines de resultats de la cerca. Després que els usuaris facin clic en un d'aquests anuncis, genereu ingressos incrementals dels anuncis de cerca.

Nota: si encara no teniu cap experiència de cerca, però creieu que el vostre lloc web se'n podria beneficiar, us recomanem que afegiu un motor de cerca amb tecnologia de Google, que us pot proporcionar tant una experiència de cerca com ingressos a partir dels anuncis de cerca.

Avantatges

• Ingressos incrementals dels anuncis de cerca: els anuncis de cerca utilitzen la consulta de cerca per publicar anuncis rellevants i molt segmentats a fi d'ajudar-vos a monetitzar les pàgines de resultats de cerca del vostre lloc web. Quan els usuaris fan clic en aquests anuncis, genereu ingressos incrementals dels anuncis de cerca.
  • Accés a la Xarxa de Cerca de Google: amb AFS, teniu accés a tots els pressupostos per a anuncis de cerca de les campanyes dels anunciants activades a la Xarxa de Cerca de Google, que poden ser incrementals respecte dels que obtindríeu només a través de la Xarxa de Display de Google.
  • Preservació de la privadesa: els anuncis de les pàgines de resultats de cerca s'orienten a la consulta de cerca que ha introduït l'usuari, i no a les dades reals de l'usuari.
  • Personalització de l'aspecte-i-sensació per a una integració perfecta: podeu adaptar l'estil dels anuncis de cerca a l'aspecte-i-sensació del vostre lloc web. Teniu control total sobre la mida, el color, el tipus de lletra i el lloc on s'ubiquen.

Com funcionen els anuncis de cerca

Per utilitzar els anuncis de cerca al vostre lloc web, heu de crear estils de cerca al compte d'AdSense. Els estils de cerca us permeten adaptar l'estil dels anuncis de cerca a l'aspecte-i-sensació de les pàgines de resultats de cerca per obtenir un millor rendiment i proporcionar una bona experiència d'usuari.

Començar a utilitzar estils de cerca

AdSense us permet triar entre diversos temes d'estil de cerca i diferents opcions de configuració per personalitzar-los. D'aquesta manera, podeu oferir un aspecte-i-sensació excel·lent als usuaris.

Per començar a utilitzar els estils de cerca:

1. Creeu un estil de cerca.
  2. Obteniu el codi de l'estil de cerca i implementeu l'estil de cerca al lloc web.

Podeu tenir diversos anuncis de cerca a la pàgina, ubicats en contenidors d'anuncis diferents. Per exemple, podeu tenir anuncis a sobre o a la dreta dels resultats de la cerca, intercalats entre aquests resultats o bé al final de la pàgina. L'emplaçament que trieu per als anuncis de cerca és cosa vostra. Els anuncis de cerca recorren a Google i obtenen anuncis per a tots els contenidors d'anuncis de la pàgina amb una única sol·licitud eficient.

Nota: quan emplaceu anuncis de cerca, assegureu-vos que compliu les polítiques d'anuncis de cerca personalitzada.
Nota: AdSense per a cerques (AFS) no és compatible amb les aplicacions mòbils.