Rekisteröityminen ja tilin aktivointi

AdSense-tiliä ei hyväksytty

Joskus sinun on ratkaistava joitakin ongelmia, ennen kuin AdSense on käytettävissäsi. Jos haluat tietää, miksi AdSense-tiliä ei hyväksytty, kirjaudu AdSenseen tai lue lähettämämme sähköpostiviesti. Tärkeimmät syyt ovat seuraavat:

Sinulla on kaksi tiliä

AdSense-käytäntöjen mukaan kullakin julkaisijalla voi olla vain yksi tili. Jos saat AdSenselta sähköpostin, jonka mukaan tiliäsi ei voida aktivoida päällekkäisen tilin vuoksi, sulje toinen tilisi, kirjaudu AdSenseen ja vahvista, että toinen tili on suljettu. Tämän jälkeen jatkamme AdSense-tilisi aktivointia.

Huom. Julkaisijat, joiden tili on lopetettu kelpaamattoman liikenteen tai käytäntörikkomusten vuoksi, eivät saa AdSensen käyttöehtojen mukaan avata uutta AdSense-tiliä.

Harmaa käytäntökuvake. Sivuston sisällössä on ongelmia

Lue AdSense‑ohjelmasäännöt ja varmista, että sivustosi on niiden mukainen. Muista, että saatamme tarkastaa kaikki sivustosi sivut emmekä ainoastaan rekisteröitymislomakkeessa antamaasi URL-osoitetta, jolle olet lisännyt mainoskoodin. Kun olet muokannut sivustosi sisältöä, kirjaudu AdSenseen ja vahvista, että olet korjannut sivuston ongelmat. Tämän jälkeen jatkamme AdSense-tilisi aktivointia.

Näin ratkaiset sivuston sisältöön liittyvät ongelmat

Alla näet yleisiä sisältöön liittyviä ongelmia ja ohjeita niiden ratkaisemiseen.

Liian vähän sisältöä

Sivustollasi on liian vähän tekstiä ja/tai se todettiin keskeneräiseksi. Sivustoilla on oltava riittävästi laadukasta sisältöä, jotta käyttökokemus on mielekäs ja käyttäjille voidaan näyttää osuvia mainoksia.

• Varmista, että sivuillasi on riittävästi tekstiä. Sivustoja, jotka sisältävät pääasiassa kuvia, videoita tai Flash-animaatioita, ei hyväksytä.
  • Sivustolla tulee olla kokonaisia lauseita ja kappaleita pelkkien otsikoiden sijaan.
  • Varmista, että sivustosi on valmis ja julkaistu. Älä rekisteröidy, jos sivusto on keskeneräinen tai sisältää pelkän sivustomallin.
  • Kun yhdistät sivustosi AdSenseen, sijoita mainoskoodi julkaistulle sivulle. Vain mainoskoodin sisältäviä tyhjiä testisivuja ei hyväksytä.

Sisällön laatuun liittyvät ongelmat

Sivustollasi on sisällön laatuun liittyviä ongelmia. Sivustolla ei ole riittävästi itse luotua ja monipuolista sisältöä, josta on hyötyä käyttäjille. Julkaisijana sinun on tarjottava omaperäistä ja osuvaa sisältöä, joka saa käyttäjät tulemaan sivustolle.

Thin content (and why quality content matters) | Sustainable Monetized Websites
  • Älä sijoita mainoskoodia automaattisesti luoduille sivuille tai sivuille, joilla on vähän tai ei lainkaan itse luotua sisältöä.
  • Sivustosi ei tulisi osallistua kumppanuusohjelmiin, jos se ei tuo riittävästi lisäarvoa käyttäjille. Kumppanuusohjelman sisällön tulee olla vain pieni osa sivustosi sisällöstä, jos sisältö ei tuo mitään uutta sivustolle.
  • Tutustu Google Verkkohaun roskasisältöä koskeviin käytäntöihin, niin saat lisätietoja siitä, miten voit tarjota positiivisen kokemuksen käyttäjillesi.

Sisältökäytännön rikkomukset

Sivustosi ei ole AdSensen käytäntöjen mukainen.

Duplicate content (and what to do with it) | Sustainable Monetized Websites

Sivuston navigointiongelmat

Tarkistaessamme sivustoasi huomasimme, että sivustolla siirtyminen on hankalaa. Sivuston tulee tarjota hyvä käyttökokemus selkeän navigoinnin ja rakenteen avulla.

Traffic fluctuation (and ensuring healthy navigation) | Sustainable Monetized Websites
  • Navigoinnin on oltava selkeää, jotta kävijät löytävät etsimänsä sivut ja tiedot. Mahdollisia navigointiongelmia ovat uudelleenohjaukset, kirjautumista edellyttävät sivut tai rajoitettu pääsyoikeus, rikkinäiset linkit, liian suuri ponnahdusikkunoiden määrä, numerovalitsimet ja rakenteilla tai julkaisematta olevat sivut.
  • Katso lisätietoja ohjelmasäännöistä.

Liikenteen lähteisiin liittyvät ongelmat

Sivustollasi on liikenteen lähteisiin liittyviä ongelmia. Google-mainoksia ei saa sijoittaa sivuille, jotka saavat liikennettä tietyistä lähteistä. Julkaisijat eivät esimerkiksi saa osallistua ohjelmiin, joissa maksetaan klikkauksista. He eivät saa myöskään lähettää ei‑toivottuja sähköposteja tai käyttää ohjelmistosovellusten käynnistämiä mainoksia.

Traffic fluctuation (and ensuring healthy navigation) | Sustainable Monetized Websites

Kieltä ei tueta

Suurin osa sivustosi sisällöstä on kirjoitettu kielellä, jota AdSense ei tällä hetkellä tue. Katso luettelo AdSensen tukemista kielistä.

• Harkitse sivustosi kääntämistä tuetulle kielelle. Tämän jälkeen voit lähettää hakemuksesi uudelleen päivitetyn sivuston tiedoilla.
  • Jos sinulla on toinen sivusto, jonka sisältö on kirjoitettu jollakin tuetuista kielistä, voit lähettää hakemuksesi uudelleen kyseisen sivuston tiedoilla.