Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Registre i activació

El compte d'AdSense no s'ha aprovat

De vegades, cal que corregiu alguns problemes abans de poder utilitzar AdSense. A fi de saber per què no s'ha aprovat el vostre compte d'AdSense, inicieu la sessió a AdSense o llegiu el correu electrònic que us hem enviat. Les raons principals per les quals no podem aprovar un compte es descriuen més avall.

Teniu dos comptes

Les polítiques d'AdSense només permeten un compte per editor. Si rebeu un correu electrònic d'AdSense en què s'indica que el vostre compte no es pot activar perquè està duplicat, cal que tanqueu l'altre compte, inicieu la sessió a AdSense i confirmeu que està tancat. A continuació, activarem el vostre compte d'AdSense.

Nota: d'acord amb els termes i condicions d'AdSense, els editors amb comptes que s'han cancel·lat a causa de trànsit no vàlid o d'infraccions de les polítiques no poden tornar a obrir un compte d'AdSense.

Icona de política grisa. Hi ha un problema amb el contingut del lloc web

Reviseu les polítiques del programa d'AdSense per assegurar-vos que el vostre lloc web les compleixi. Tingueu present que podem revisar totes les pàgines del lloc web, no només l'URL de registre en què heu col·locat el codi. Quan hàgiu ajustat el contingut, inicieu la sessió a AdSense i confirmeu que heu resolt els problemes al lloc web. A continuació, activarem el vostre compte d'AdSense.

Com es poden resoldre problemes amb el contingut d'un lloc web

Aquí teniu una llista dels problemes habituals amb el contingut i alguns passos que podeu seguir per resoldre'ls:

Contingut insuficient

S'ha determinat que el lloc web no conté gaire text o bé que està en fase de construcció. Els llocs web han de tenir prou contingut d'alta qualitat per proporcionar experiències d'usuari significatives i permetre'ns difondre anuncis rellevants per als usuaris.

• Assegureu-vos que les pàgines tinguin prou text. Pot ser que els llocs web que contenen principalment imatges, vídeos o animacions Flash no s'aprovin.
  • El contingut ha d'incloure frases i paràgrafs complets, no només títols.
  • Assegureu-vos que el lloc web estigui completament acabat i llançat; no us registreu si encara està en fase de construcció o si només consisteix en una plantilla.
  • Quan connecteu el lloc web a AdSense, col·loqueu el codi d'anunci en una pàgina activa del lloc web. Les pàgines de prova que estiguin buides i que només continguin el codi no s'aprovaran.

Problemes amb la qualitat del contingut

El lloc web té problemes amb la qualitat del contingut. Creiem que no hi ha prou contingut enriquit original que pugui ser valuós per als usuaris. Com a editor, heu d'oferir contingut únic i rellevant perquè els usuaris tinguin motius per visitar el vostre lloc web.

Thin content (and why quality content matters) | Sustainable Monetized Websites
  • No emplaceu el codi d'anunci en pàgines generades automàticament ni en pàgines que no incloguin contingut original o que n'incloguin poc.
  • El lloc web no pot participar en programes d'afiliats si això no aporta prou valor als usuaris. Si el contingut del programa d'afiliats no proporciona funcions addicionals, ha de suposar només una petita part del contingut del lloc web.
  • Reviseu les polítiques de contingut brossa per a la cerca web de Google a fi d'obtenir més ajuda sobre com podeu oferir una experiència positiva als usuaris.

Infraccions de les polítiques de continguts

El lloc web no compleix les polítiques d'AdSense.

Duplicate content (and what to do with it) | Sustainable Monetized Websites

Problemes amb la navegació al lloc web

En revisar el lloc web, hem detectat que és difícil navegar-hi. El lloc web ha d'oferir una bona experiència d'usuari mitjançant una navegació i una organització clares.

Traffic fluctuation (and ensuring healthy navigation) | Sustainable Monetized Websites
  • Oferiu als visitants un sistema de navegació clar perquè puguin desplaçar-se per les pàgines i trobar la informació que cerquen. Alguns exemples de problemes potencials amb la navegació són les redireccions, les pàgines d'accés restringit o protegides per un mètode d'inici de sessió, els enllaços trencats, una quantitat excessiva de finestres emergents, els marcadors i les pàgines que estan en construcció o que encara no s'han llançat.
  • Reviseu les polítiques del programa per obtenir més informació.

Problemes amb les fonts del trànsit

El lloc web té problemes amb les fonts del trànsit. Els anuncis de Google no es poden col·locar en pàgines que rebin trànsit de determinades fonts. Per exemple, els editors no poden participar en programes de pagament per clic, enviar missatges de correu electrònic no desitjats ni mostrar anuncis com a resultat de l'acció de cap aplicació de programari.

Traffic fluctuation (and ensuring healthy navigation) | Sustainable Monetized Websites

Idioma no admès

La major part del contingut del lloc web està escrita en un idioma que AdSense no admet actualment. Consulteu la llista d'idiomes admesos per AdSense.

• Valoreu la possibilitat de traduir el lloc web a un dels idiomes admesos i torneu a enviar la sol·licitud amb el lloc web actualitzat.
  • Si teniu un altre lloc web en un dels idiomes admesos, podeu tornar a enviar la sol·licitud amb aquest lloc web.