Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonser för Sök

Skapa ett sökformat

Så här skapar du ett nytt format för dina sökannonser, Shopping-annonser och relaterade sökenheter:

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Annonser för Sök och sedan på Sökannonsformat.
  3. Klicka på Nytt sökformat.
  4. Välj det tema som matchar din sökresultatsida.
  5. Klicka på Sökannonser för att ange formatet på dina sökannonser. Läs mer i Annonsinställningar för sökformat.
  6. Klicka på Shopping-annonser för att ange formatet på dina Shopping-annonser. Läs mer i Inställningar för sökformat för Shopping-annonser.
  7. Klicka på Relaterade sökningar för att ange formatet på dina relaterade sökenheter. Läs mer i Inställningar för sökformat för relaterade sökningar.
  8. (Valfritt) Aktivera Förhandsgranska sök- och Shopping-annonser för att förhandsgranska hur dina annonser ser ut tillsammans.
    Tips! Du kan också byta plattform och bredd för att se hur annonserna ser ut på olika enhetsstorlekar.
  9. Klicka på Spara format eller Spara och hämta kod.
    Obs! AdSense kontrollerar att ditt sökformat uppfyller de senaste reglerna för formatvalidering. Sökformatet måste uppfylla de senaste reglerna för att kunna sparas. Redigeraren visar alla inställningar som du behöver justera innan du sparar. Tänk på att regler för formatvalidering kan ändras med tiden.