Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonser for søk

Opprett stiler for søkeannonser

Slik kan du opprette nye stiler for søkeannonser, Shopping-annonser og relaterte søkeenheter:

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser for søk og deretter Stiler for søkeannonser.
  3. Klikk på Ny søkestil.
  4. Velg temaet som samsvarer med søkeresultatsiden din.
  5. Klikk på Søkeannonser for å angi en stil for søkeannonsene dine. Du kan finne ut mer om dette ved å lese om annonseinnstillinger for stiler for søkeannonser.
  6. Klikk på Shopping-annonser for å angi en stil for Shopping-annonsene dine. Du finner mer informasjon om dette i artikkelen om innstillinger for Shopping-annonser med stiler for søkeannonser.
  7. Klikk på Relaterte søk for å angi stil for enhetene for relaterte søk. Du finner mer informasjon om dette i artikkelen om innstillinger for relaterte søk med stiler for søkeannonser.
  8. (Valgfritt:) Slå på Ta en forhåndstitt på søke- og Shopping-annonser for å se en forhåndsvisning av hvordan annonsene blir seende ut sammen.
    Tips: Du kan også bytte plattform og bredde for å se hvordan annonsene blir seende ut på enheter i ulike størrelser.
  9. Klikk på Lagre stilen eller Lagre og hent kode.
    Merk: AdSense kontrollerer stilen du bruker for søkeannonser, opp mot de nyeste reglene for stilvalidering. Stilen du bruker for søkeannonser, må være i tråd med de nyeste reglene for at den skal kunne lagres. I redigereren fremheves eventuelle innstillinger du må justere før du kan lagre. Vær oppmerksom på at reglene for stilvalidering kan bli endret over tid.

Fremgangsmåten videre