Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertenties voor zoeken

Een zoekstijl maken

Zo maakt u een nieuwe stijl voor uw zoekadvertenties, Shopping-advertenties en gerelateerde zoekblokken:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Advertenties voor zoeken en dan Zoekstijlen.
  3. Klik op Nieuwe zoekstijl.
  4. Selecteer het thema dat bij uw pagina met zoekresultaten past.
  5. Klik op Zoekadvertenties om de stijl van uw zoekadvertenties in te stellen. Zie Advertentie-instellingen voor zoekstijl voor meer informatie.
  6. Klik op Shopping-advertenties om de stijl van uw Shopping-advertenties in te stellen. Zie Instellingen voor zoekstijl van Shopping-advertenties voor meer informatie.
  7. Klik op Gerelateerde zoekopdrachten om de stijl van uw gerelateerde zoekblokken in te stellen. Zie Instellingen voor zoekstijlen voor Gerelateerde zoekopdracht voor meer informatie.
  8. (Optioneel) Zet Voorbeeld van zoek- en Shopping-advertenties aan om na te gaan hoe uw advertenties samen worden weergegeven.
    Tip: U kunt ook schakelen tussen verschillende platforms en breedten om te bekijken hoe de advertenties eruitzien op apparaten van verschillende formaten.
  9. Klik op Stijl opslaan of op Opslaan en code ophalen.
    Opmerking: AdSense gaat na of uw zoekstijl voldoet aan de nieuwste stijlvalidatieregels. U kunt zoekstijlen alleen opslaan als ze voldoen aan deze nieuwe regels. De editor markeert alle instellingen die u moet aanpassen voordat u de zoekstijl kunt opslaan. Houd er rekening mee dat de stijlvalidatieregels in de loop van de tijd kunnen veranderen.