Hakumainokset

Hakumainostyylin luominen

Näin voit luoda uuden tyylin Haku- ja Shopping-mainoksille sekä samankaltaisen haun yksiköille:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Hakumainokset ja sitten Hakumainostyylit.
  3. Valitse Uusi hakutyyli.
  4. Valitse hakutulossivuasi vastaava teema.
  5. Klikkaa Hakumainokset, jotta voit luoda tyylin hakumainoksille. Lue lisää artikkelista Hakumainostyylin mainosasetukset.
  6. Klikkaa Shopping-mainokset, jotta voit luoda tyylin Shopping-mainoksille. Lue lisää artikkelista Shopping-mainosten hakumainostyylin asetukset.
  7. Klikkaa Samantyyppiset haut, jotta voit luoda tyylin samantyyppisen haun yksiköille. Lue lisää artikkelista Samantyyppisen haun hakumainostyylin asetukset.
  8. (Valinnainen) Laita päälle Esikatsele Haku- ja Shopping-mainoksia, jos haluat nähdä, miltä mainokset näyttävät yhdessä.
    Vinkki: Voit myös vaihtaa käyttöympäristön ja leveyden nähdäksesi, miltä mainokset näyttävät erikokoisissa laitteissa.
  9. Valitse Tallenna tyyli tai Tallenna ja hanki koodi.
    Huom. AdSense tarkistaa, että hakumainostyylisi ovat uusimpien tyylin vahvistussääntöjen mukaisia. Hakumainostyylin on noudatettava uusimpia sääntöjä, jotta se voidaan tallentaa. Muokkaaja korostaa kaikki asetukset, joita sinun on muutettava ennen tallentamista. Huomaa, että tyylin vahvistussäännöt voivat muuttua ajan mittaan.

Seuraavat vaiheet