Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncer til søgning

Opret en søgestil

Sådan udarbejder du en ny stil til dine søgeannoncer, Shopping-annoncer og relaterede søgeenheder:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer til søgning, derefter Søgestile.
  3. Klik på Nyt layout for søgeannoncer.
  4. Vælg det tema, der matcher din søgeresultatside.
  5. Klik på Søgeannoncer for at tilpasse dine søgeannoncer. Få flere oplysninger under Annonceindstillinger for søgestil.
  6. Klik på Shopping-annoncer for at tilpasse dine Shopping-annoncer. Få flere oplysninger under Indstillinger for søgestil for Shopping-søgeannoncer.
  7. Klik på Relaterede søgninger for at oprette et layout for dine enheder til relateret søgning. Få flere oplysninger under Indstillinger for søgestil for søgeannoncer til relateret søgning.
  8. (Valgfrit) Aktivér Se forhåndsviste søge- og Shopping-annoncer for at se, hvordan dine annoncer bliver vist sammen.
    Tip! Du kan også skifte platform og bredde for at se, hvordan annoncerne ser ud på forskellige enhedsstørrelser.
  9. Klik på Gem stil eller Gem og hent kode.
    Bemærk! AdSense tjekker din søgestil i forhold til de seneste stilvalideringsregler. Din søgestil skal overholde de seneste regler, for at den kan gemmes. Redigeringsværktøjet fremhæver de indstillinger, du skal justere, før du gemmer. Bemærk! Stilvalideringsreglerne kan ændre sig med tiden.