Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis per a cerques

Crear un estil de cerca

Seguiu els passos que s'indiquen a continuació per crear un estil per als anuncis de cerca, per als anuncis de compres i per als blocs de cerca relacionada:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Anuncis per a cerques i, a continuació, a Estils de cerca.
  3. Feu clic a Estil de cerca nou.
  4. Seleccioneu el tema que s'adapti a la vostra pàgina de resultats de la cerca.
  5. Feu clic a Anuncis de cerca per definir l'estil dels anuncis de cerca. Per obtenir més informació, consulteu l'article Configuració d'anuncis amb estils de cerca.
  6. Feu clic a Anuncis de compres per definir l'estil dels anuncis de compres. Per obtenir més informació, consulteu l'article Configuració d'anuncis de compres amb estils de cerca.
  7. Feu clic a Cerques relacionades per definir l'estil dels blocs de cerca relacionada. Per obtenir més informació, consulteu l'article Configuració de la cerca relacionada per als estils de cerca.
  8. (Opcional) Activeu l'opció Previsualitza els anuncis de cerca i els de compres per previsualitzar com es mostraran els anuncis en conjunt.
    Consell: també podeu canviar la plataforma i l'amplada per veure com es mostren els anuncis en mides de dispositiu diferents.
  9. Feu clic a Desa l'estil o a Desa i obtén el codi.
    Nota: AdSense comprova el vostre estil de cerca seguint les regles de validació de l'estil més recents. L'estil de cerca ha de complir les regles més recents perquè es desi correctament. L'editor marcarà totes les opcions de configuració que hàgiu d'ajustar abans de desar-lo. Tingueu en compte que les regles de validació de l'estil poden canviar amb el temps.