Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Blockeringskontroller

Rapportera en annons till Center för annonsgranskning

Annonserna i vårt program granskas enligt våra riktlinjer för annonsering. Vi gör allt vi kan för att annonser som bryter mot våra riktlinjer inte ska visas innan de har granskats, men vissa annonser kan komma att visas på Google innan våra specialister har hunnit kontrollera dem.

När du blockerar en annons i Center för annonsgranskning kan du även rapportera annonsen om du tycker att den strider mot vår policy. Vi kanske inte granskar alla annonser som rapporteras, men vi tar hänsyn till din feedback i vår granskningsprocess.

Rapportera en annons

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Blockeringskontroller.
  3. Klicka på produkten. Klicka till exempel på Innehåll för AdSense for Content.
  4. Klicka på Center för annonsgranskning.
  5. Håll muspekaren över annonsen du vill rapportera och klicka på Blockera denna annons  Blockera.
  6. Klicka på Rapportera annons.
  7. Klicka på Bekräfta.

När du bör rapportera en annons

Du kan rapportera en annons om den bryter mot en eller flera av dessa policyer:

Om anledningen till att du rapporterar en annons inte omfattas av policyerna ovan kan du se fler policyer i detalj i våra annonseringsriktlinjer: