Mainosten salliminen ja estäminen

Mainoksesta ilmoittaminen Ad Review Centerissä

Tarkistamme, että ohjelmaamme kuuluvat mainokset ovat niitä koskevien mainontasääntöjen mukaisia. Vaikka pyrimme kaikin keinoin varmistamaan, että käytäntöjämme mahdollisesti rikkovia mainoksia ei näytetä ennen tarkistusta, joitakin mainoksia saatetaan näyttää Googlessa, ennen kuin asiantuntijamme ovat tarkistaneet ne.

Kun estät mainoksen Ad Review Centerissä, voit myös ilmoittaa mainoksesta, jos se mielestäsi rikkoo käytäntöjämme. Tällöin asiantuntijamme tarkistaa mainoksen. Vaikka emme vastaa palautteeseesi, käytämme sitä mainonnan parantamiseen Google-verkostossa.

Mainoksesta kannattaa ilmoittaa, jos se rikkoo yhtä tai useampaa seuraavista käytännöistä:

Jos ilmoituksesi syy ei liity mihinkään edellä mainituista käytännöistä, tarkemmat käytäntöluettelot löytyvät seuraavista mainontasäännöistämme: