Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Uppdelning av begärda format

Typen av annonsformat som din webbplats begärde att visa, till exempel Display eller Länkenhet. Denna uppdelning visar de format som du har angett att webbplatsen ska begära.

Beroende på hur du har ställt in annonserna kan det visas olika typer av annonser med det begärda formatet. Anta till exempel att du har skapat en annonsenhet för att begära displayannonser. Då kan annonsenheten visa olika typer av displayannonser, som animerade bilder, HTML5 och annat. Använd rapporten Annonsmaterial som visades för att se en detaljerad uppdelning av de annonser som faktiskt visades på din webbplats.

Värden

• Display
  • Länkenhet
  • Flödesannons
  • Artikelannons
  • Annat