«Annonsetypene som ble forespurt»-dimensjonen

Dette er annonsetypen i visningsforespørselen fra nettstedet ditt, som for eksempel «Tekst», «Tekst- eller bannerannonse», «Linkenhet» eller «Relevant innhold/Med annonser». Med denne dimensjonen ser du annonsetypene du har konfigurert for visningsforespørslene fra nettstedet.

Avhengig av annonseoppsettet ditt kan den forespurte annonsetypen inneholde ulike annonsetyper. Sett at du har konfigurert en annonseenhet for visning av bannerannonser. I annonsenheten kan det vises forskjellige typer bannerannonser, som for eksempel animerte bildeannonser eller HTML5-annonser. Med «Annonsetypene som ble vist»-rapporten får du en detaljert oversikt over hva slags annonser som faktisk er vist på nettstedet ditt.

Verdier

• Tekst
  • Tekst- og bannerannonser
  • Linkenhet
  • Bannerannonse
  • Integrert/Annonse
  • Integrert annonse/Relevant innhold/Med annonser
  • Integrert annonse/Relevant innhold/Uten annonser
  • Annet