Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Uitsplitsing naar weergegeven advertentietypen

Het type advertentie dat daadwerkelijk op uw site is weergegeven. Als u bijvoorbeeld een advertentieblok heeft opgegeven voor display-advertenties, kunt u deze uitsplitsing gebruiken om precies te zien welke soorten display-advertenties er in uw advertentieblok zijn weergegeven, zoals geanimeerde afbeeldingen, HTML5 enzovoort.

Afhankelijk van uw advertentie-instellingen kunnen er binnen het gevraagde advertentietype verschillende typen advertenties worden weergegeven. Stel dat u een advertentieblok heeft ingesteld voor display-advertenties. In uw advertentieblok worden mogelijk verschillende typen display-advertenties weergegeven, zoals geanimeerde afbeeldingen, HTML5 enzovoort. Met de uitsplitsing Aangevraagde advertentietypen kunt u zien welk advertentietype door uw site is aangevraagd.

Waarden

• Tekst
  • Display/Afbeelding
  • Display/Geanimeerde afbeelding
  • Display/Flash
  • Display/HTML5
  • Display/Uitvouwbaar
  • Display/Overig
  • Video (omvat alle typen videoadvertenties)
  • Native/Advertentie
  • Overig
Opmerking: AdSense gebruikt een '/' naamgevingsconventie voor gerelateerde soorten advertenties.