Osoitteen (PIN-koodi) ja puhelinnumeron vahvistus

Maksuosoitteen todentaminen PIN‑koodin avulla

COVID-19-tilanteen vuoksi PIN-koodisi toimitus voi viivästyä. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestäsi.

Kun saat PIN‑koodisi, lisää se AdSense‑tilillesi seuraavasti:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Maksut ja sitten Todennuksen tarkistus.
  3. Lisää PIN‑koodi täsmälleen siinä muodossa kuin se on lähetetty sinulle.
  4. Klikkaa Lähetä.

Maksuosoitteesi on nyt vahvistettu. Saat maksun, kun tilisi saldo saavuttaa tulokynnyksen, kunhan tilillä ei ole maksun jäädytyksiä ja tili on AdSense‑ohjelmakäytäntöjen mukainen.

Muita PIN‑koodiin liittyviä materiaaleja