Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Osoitteen (PIN-koodi) ja puhelinnumeron vahvistus

Maksuosoitteen todentaminen PIN‑koodin avulla

Kun saat PIN‑koodin, lisää se AdSense‑tilillesi näin:

  1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Maksut ja sitten Vahvistuksen tarkistus.
  3. Lisää PIN‑koodi täsmälleen siinä muodossa kuin se on lähetetty sinulle.
  4. Klikkaa Lähetä.

    Maksuosoitteesi on nyt vahvistettu. Saat maksun, kun tilisi saldo saavuttaa tulokynnyksen, kunhan tilillä ei ole maksun jäädytyksiä ja tili on AdSense‑ohjelmakäytäntöjen mukainen.

Muita PIN‑koodiin liittyviä materiaaleja

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
true
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
3988489785762564763
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
157
false
false