Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Om din betalingsprofil

Hvis du vil modtage betalinger fra AdSense, skal du bruge en betalingsprofil. Når du tilmelder dig en AdSense-konto, kan du enten oprette en ny profil eller vælge en eksisterende profil. Din profil indeholder alle vigtige oplysninger angående betalingerne for din AdSense-konto. Disse omfatter følgende:

• Hvem modtager betalingen: Navn og adresse på den person eller virksomhed, som betalingerne udstedes til.
  • Skatteoplysninger: Den skattemæssige status, det land og det skatte-id, der er knyttet til din konto.
  • Sprogindstilling for dokument: I nogle lande kan du vælge et sprog for dine fakturerings- og betalingsdokumenter. Hvis det ikke er muligt at vælge dette, bruges som standard det officielle sprog i faktureringslandet.
  • Kontaktpersoner: Navne og kontaktoplysninger på de personer, der er knyttet til profilen.

Brug din profil i alle Google-produkter

Når du gemmer oplysninger i din betalingsprofil, er det nemt at betale for tjenester i andre Google-produkter, f.eks. i Google Play eller for funktioner i Google Analytics Premium. Det betyder også, at hvis du allerede har oprettet en betalingsrelation i et andet Google-produkt, kan du vælge at bruge den samme profil uden at skulle indtaste alle dine oplysninger igen eller oprette en ny profil til AdSense. Få flere oplysninger om genbrug af profiler i Hjælp til Google Payments.

Du kan administrere din betalingsprofil på siden "Indstillinger" i afsnittet AdSense-betalinger. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at hvis du ændrer oplysninger i din profil, påvirker det alle produkter, der deler profilen. Gå til Googles betalingscenter for at se en oversigt over produkter, der påvirkes af en opdatering.

Giv adgang til din betalingsprofil

Hvis du er registreret som en virksomhed, kan du føje andre brugere til din betalingsprofil. Du kan f.eks. tillade, at andre må udføre opgaver som at tilmelde sig til betalte Google-tjenester eller modtage månedlige opgørelser. Få oplysninger om, hvordan du administrerer betalingsbrugere.