Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

Sobre el vostre perfil de pagaments

Per rebre pagaments d'AdSense heu de tenir un perfil de pagaments. Quan us registreu per obrir un compte d'AdSense, podeu crear un perfil nou o seleccionar-ne un d'existent. El perfil conté tota la informació necessària per controlar els pagaments del compte d'AdSense. Per exemple:

• Qui rep els pagaments: nom i adreça de la persona o empresa a nom de qui s'emeten els pagaments.
  • Informació fiscal: situació fiscal, país i número d'identificació fiscal associats al compte.
  • Preferència d'idioma per als documents: en alguns països, podeu seleccionar un idioma per als documents sobre facturació i pagaments. Quan aquesta opció no està disponible, l'idioma predeterminat és l'oficial del país de facturació.
  • Contactes: noms i informació de contacte de les persones associades amb el perfil.

Utilitzar el perfil en qualsevol producte de Google

Emmagatzemar informació al vostre perfil de pagaments us facilita les coses a l'hora de pagar serveis d'altres productes de Google, com ara les funcions prèmium de Google Play o de Google Analytics. A més, si ja heu establert una relació de pagaments en un altre producte de Google, podeu utilitzar el perfil en qüestió sense haver de tornar a introduir tota la informació ni de crear un perfil nou per a AdSense. Obteniu més informació sobre els perfils reutilitzables al Centre d'ajuda de pagaments de Google.

Podeu gestionar el perfil de pagaments des de la pàgina "Configuració", a la secció de pagaments d'AdSense. Ara bé, és important saber que si canvieu la informació del perfil, el canvi afectarà tots els productes que el comparteixin. Visiteu el centre de pagaments de Google per veure una descripció general de tots els productes que es veuran afectats per una eventual actualització.

Concedir accés al vostre perfil de pagaments

Si us heu registrat com a empresa, podeu afegir altres persones al vostre perfil de pagaments. Per exemple, podeu permetre que altres usuaris facin accions com ara registrar-se a serveis de pagament de Google o rebre extractes mensuals. Obteniu informació sobre com podeu gestionar els usuaris de pagaments.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.