Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Directrius per fer la migració a la publicitat en jocs HTML5

AdSense i Google Ad Manager faciliten assistència per a la publicitat en jocs HTML5. Les directrius que es proporcionen inclouen una sèrie de recursos d'ajuda per migrar la publicitat amb Flash a la publicitat HTML5.

Nota: l'assistència d'AdSense per a jocs amb flash ha deixat d'estar disponible.

Opcions d'integració

Interfície d'inici de joc personalitzada

Si heu creat la vostra interfície d'inici de joc HTML5 des de zero, heu d'integrar l'SDK HTML5 d'IMA per continuar obtenint ingressos amb els anuncis de Google. Trobareu un codi de mostra que podeu baixar per ajudar-vos a començar.

Utilitzar un reproductor de vídeo compatible amb VAST i VPAID 2 JS

Si teniu un reproductor de vídeo HTML5 compatible amb VAST i VPAID 2 JS, podeu continuar fent servir els anuncis d'AdSense per a jocs utilitzant l'etiqueta de l'Adaptador d'IMA i afegint-hi el paràmetre &type=js (vegeu l'etiqueta de prova de mostra).

Utilitzar un reproductor de vídeo HTML5 compatible amb l'SDK HTML5 d'IMA de Google

Molts reproductors de tercers ja són compatibles amb HTML5 i amb els anuncis de vídeo publicats per Google Ad Manager i AdSense per a jocs. Si ja treballeu amb un reproductor de vídeo d'un dels nostres partners de tecnologia de vídeo, contacteu amb el seu equip d'assistència per assegurar-vos que teniu la configuració necessària per a HTML5.

Gestió publicitària de creativitats

Allotjament i transcodificació de creativitats de Google Ad Manager

Els elements de creativitat de vídeo que es pengen a Ad Manager es transcodifiquen i allotgen automàticament en formats compatibles amb HTML5, com MPEG4 i WebM.

Recordatori sobre la política

A les polítiques d'AdSense s'estipula que els anuncis només es poden publicar quan el contingut del joc és accessible per a tots els usuaris. Per garantir que només es mostrin anuncis quan el contingut del joc sigui accessible, recomanem l'ús de l'SDK HTML5 d'IMA només en jocs web HTML5 per obtenir ingressos.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.