Mainosten salliminen ja estäminen

Uusi Ad Review Center

Saamamme palautteen perusteella olemme uudistaneet Ad Review Centerin. Sivustosi mainosten tarkistaminen käy nyt aiempaa nopeammin ja helpommin.

Mikä on muuttunut?

• Mainosten etsiminen ja suodattaminen: Suodattimet-painikkeen on korvannut hakupalkki, joka on helppo havaita sivun yläosasta.
  • Uudet välilehdet: Uusi, kolmas välilehti helpottaa mainoksen tarkistusprosessia. Nyt käytössä ovat seuraavat välilehdet:
    • Tarkistamattomat: sivustollasi näkyvät mainokset, joita et ole tarkistanut
    • Tarkistetut: sivustollasi näkyvät mainokset, jotka olet tarkistanut
    • Estetyt: sivustollasi näkyvät mainokset, jotka olet estänyt
  • Parannettu mainosten käsittely: Nyt pääset katselemaan ja estämään mainoksia pääsivulla entistä sujuvammin:
    • Voit avata mainoksen yksityiskohtaisen näkymän klikkaamalla mainosta.
    • Voit estää mainoksen klikkaamalla estokuvaketta.
  • Kaikkien mainosten merkitseminen tarkistetuiksi: Voit merkitä kaikki sivun mainokset tarkistetuiksi valitsemalla Merkitse kaikki tarkistetuiksi. Mainoksia ei enää merkitä tarkistetuiksi automaattisesti, kun siirryt seuraavalle sivulle mainoksia selatessasi.
  • Google Ads ‑tilin estäminen: Olemme poistaneet Asetukset-välilehden. Voit estää kaikki tietyn Google Ads ‑tilin mainokset avaamalla mainoksen yksityiskohtaisen näkymän ja klikkaamalla Estä tili. Voit katsella estettyjen Google Ads ‑tilien luetteloa klikkaamalla Lisää Lisää ja sitten Estetyt Google Ads ‑tilit.

Lue lisää Ad Review Centeristä.