AMP-mainokset

AMP-yhteensopivan Display-mainosyksikön luominen

Tässä oppaassa kerrotaan, miten luot AMP-yhteensopivan Display-mainosyksikön, jotta AMP-sivuillasi voi näkyä AdSense-mainoksia. Huomaa, että kaikki AdSense-ominaisuudet (kuten Eston hallinta ja Raportit) tukevat AMP-mainoksia.

Responsiiviset mainokset toimivat AMP-yhteensopivilla sivuilla paremmin kuin ei-responsiiviset mainokset. Muut julkaisijat, jotka ovat jo ottaneet responsiiviset AMP-mainosyksiköt käyttöön, ovat saaneet niillä keskimäärin 45 % suuremmat tuhannen impression tulot (RPM)* kuin ei-responsiivisilla mainosyksiköillä.

*RPM impressioista. Tieto perustuu 17.4.–17.5.2019 kerättyyn dataan.

Monetizing your AMP pages with AdSense

Display-mainosyksikön luominen AMP-sivuille

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset.
  3. Valitse Mainosyksikön mukaan.
  4. Klikkaa Display-mainokset.
  5. Anna mainosyksikölle nimi. Käytä yksilöllistä ja kuvailevaa nimeä, jotta löydät mainosyksikön helposti myöhemmin.
  6. Valitse Mainoskoko-kohdasta sivulla näkyvien mainosten koko.
  7. Klikkaa Tallenna ja hanki koodi.
  8. Klikkaa AMP.
  9. Kopioi AMP-skripti ja liitä se AMP-sivusi <head></head>-tagien väliin.

Skripti lataa tarvittavat amp-ad-kirjastot. Lue lisää amp-ad-komponentista osoitteesta https://www.ampproject.org/docs/reference/components/amp-ad.

10. Kopioi AMP-mainoskoodi ja liitä se niiden AMP-sivujen <body></body>-tagien väliin, joilla haluat mainosten näkyvän. Jos et ole varma, miten tämä tehdään, tutustu koodin käyttöönotto-oppaaseen.
  11. Klikkaa Valmis.

Mainosten näyttäminen sivulla alkaa yleensä muutaman minuutin kuluttua, mutta joskus se voi kestää tunnin.

AMP-mainosyksikön tulosten seuranta

Sisältöalustavertailu auttaa seuraamaan AMP-mainosyksiköidesi tuloksia.