Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Kom godt i gang med din AdSense-konto

Startsidekort

Få flere oplysninger om de forskellige kort, du kan interagere med på AdSense-startsiden.

Gå til: Almindelige kortfunktioner | AdSense-kort

Almindelige funktioner på startsidekort

• Du kan fastgøre Nål dine favoritkort øverst på siden og flytte rundt på de fastgjorte kort, så du har de relevante oplysninger, hvor der er behov for dem. Nogle kort er allerede fastgjort som standard øverst på siden.
  • Notifikationer vises muligvis som en tilføjelse øverst på et kort for at fremhæve kortet eller introducere en ny funktion, som du måske finder interessant.
  • Datointervalvælgeren giver dig mulighed for at ændre tidsrummet på et kort. Du kan bruge tidsrummet til at sammenligne metrics, indtjening osv.
  • Klik på Vis... for at åbne en mere detaljeret rapport.
  • Klik på Mere Mere for at få flere oplysninger eller sende feedback på et kort.

AdSense-kort

Annonceenheder

Der er flere kort på startsiden, som du kan bruge til at gennemgå dine vigtigste annonceenheder:

• Varmekort – gennemgå de mest effektive annonceenheder på dit website. Dette kort indeholder en grafisk visning af dine annonceenheders effektivitet – dataene er sorteret i første kolonne og farvekodet i henhold til effektivitet. Du kan vælge tre metrics ad gangen, eksempelvis standardmetrics for indtægtsgenerering.
  • Indtjening over tid – en tidslinjegraf over den indtjening, dine mest effektive annonceenheder har genereret.
  • Indtjeningssammenligning – sammenlign indtjeningseffektiviteten for dine mest effektive annonceenheder over et fastsat interval, f.eks. fra uge til uge, måned til måned osv. Det aktuelle tidsrum vises i en mørk nuance, og det tidsrum, der sammenlignes med, vises i en lys nuance.

Få flere oplysninger om annonceenheder.

Meddelelser

På dette kort kan du se højdepunkterne fra de seneste meddelelser i Hjælp.

Saldo

Dette kort viser din endelige indtjening med din aktuelle kontosaldo og din seneste betaling. Få flere oplysninger om din indtjening.

Budtyper

Brug dette kort til at få indsigt i, hvilke brugerinteraktioner du tjener penge på. Du kan se et cirkeldiagram over din indtjening efter budtype. Kortet viser, hvad annoncørerne byder på, når de køber din annonceplads – klik (CPC), eksponeringer (CPM), sete eksponeringer (CPMAV) og engagement (CPE). Få flere oplysninger om budtyper.

Lande

Der er flere startsidekort, som du kan bruge til at bedømme effektiviteten af dine websites i forskellige lande:

• Varmekort – se de lande, hvor dine websites er mest effektive. Du kan vælge tre metrics ad gangen, eksempelvis standardmetrics for indtægtsgenerering. Dette kort indeholder en grafisk visning af din effektivitet efter land – dataene er sorteret i første kolonne og farvekodet i henhold til effektivitet.
  • Indtjening over tid – se en tidslinjegraf over din indtjening efter land for de lande, hvor dine websites er mest effektive.
  • Indtjeningssammenligning – sammenlign effektiviteten for dine websites i forskellige lande over et fastsat interval, f.eks. fra uge til uge, måned til måned osv., se en sammenligning af din indtjening efter land. Det aktuelle tidsrum vises i en mørk nuance, og det tidsrum, der sammenlignes med, vises i en lys nuance.

Få flere oplysninger om rapporten Lande.

Tilpassede kanaler

Der er flere startsidekort, som du kan bruge til at bedømme effektiviteten af dine tilpassede grupper af annonceenheder:

• Varmekort – se de mest effektive grupper af annonceenheder på dit website. Du kan vælge tre metrics ad gangen, eksempelvis alle standardmetrics for indtægtsgenerering. Dette kort indeholder en grafisk visning af effektiviteten for dine tilpassede kanaler – dataene er sorteret i første kolonne og farvekodet i henhold til effektivitet.
  • Indtjening over tid – se en sammenligning af indtjeningseffektiviteten for dine tilpassede grupper af annonceenheder over tid.
  • Indtjeningssammenligning – sammenlign indtjeningseffektiviteten for dine tilpassede grupper af annonceenheder over et fastsat interval, f.eks. fra uge til uge, måned til måned osv. Det aktuelle tidsrum vises i en mørk nuance, og det tidsrum, der sammenlignes med, vises i en lys nuance.

Få oplysninger om, hvordan du sporer annonceeffektivitet vha. tilpassede kanaler.

Estimeret indtjening

Du kan hurtigt se din estimerede indtjening hidtil i dag, i går, hidtil i denne måned og i sidste måned. Få flere oplysninger om din indtjening.

Tip! Du kan filtrere datomulighederne på dette kort ved at klikke på Mere Mere og så Konfigurer. Vælg de tidsrum, du vil vise, og klik på Anvend.

Effektivitet

Kortet viser en oversigt over dine vigtige rapporteringsmetrics. Det kan f.eks. være, hvor ofte folk ser dine websites, hvor ofte de klikker på dine annoncer, og hvor mange penge du tjener på hvert besøg og hvert klik på en annonce. Du kan se dine vigtigste effektivitets-metrics for et bestemt tidsrum sammenlignet med et tidligere tidsrum. Se følgende metrics:

• Sidevisninger: Der genereres en sidevisning, hver gang en bruger får vist en side, hvor der vises Google-annoncer.
  • Side-RPM: Side-RPM er den gennemsnitlige indtjening pr. tusinde sidevisninger.
  • Eksponeringer: Der tælles en eksponering for hver annonceanmodning, der returnerer mindst én annonce til websitet.
  • Antal klik: Det antal gange, en bruger har klikket på en annonce.
  • CPC: Pris pr. klik (CPC, cost-per-click) er det beløb, en annoncør betaler, hver gang en bruger klikker på sin annonce.
  • Side-CTR: Klikraten (CTR, click-through-rate) for en side er antallet af annonceklik divideret med antallet af sidevisninger.

Under hver metric er der to små diagrammer, der viser, hvilken ændring der er sket mht. den pågældende metric. Det aktuelle tidsrum vises i en mørk nuance, og det tidsrum, der sammenlignes med, vises i en lys nuance.

Få flere oplysninger om effektivitetsoversigtsrapporten.

Platforme

Dette kort viser et cirkeldiagram over din indtjening efter platform. Du kan se de platforme (computere, mobilenheder, tablets osv.), hvor dine websites genererer størst indtjening. Få flere oplysninger om rapporten Platforme.

Optimering

Optimering hjælper dig med at foretage ændringer for at forbedre kvaliteten af dit website, trafikken på websitet og effektiviteten af dine AdSense-annoncer. Kortet giver dig besked, hvis vi gennemgår dine websites og finder nye muligheder. Få flere oplysninger om, hvordan du udforsker muligheder og kører eksperimenter.

Websites

Der er flere startsidekort, som du kan bruge til at gennemgå dine mest effektive websites:

• Varmekort – gennemgå dine mest effektive websites. Du kan vælge tre metrics ad gangen, eksempelvis alle standardmetrics for indtægtsgenerering. Dette kort indeholder en grafisk visning af effektiviteten for dine websites – dataene er sorteret i første kolonne og farvekodet i henhold til effektivitet.
  • Indtjening over tid – få vist en tidslinjegraf over indtjeningen på dine websites over tid.
  • Indtjeningssammenligning – sammenlign indtjeningseffektiviteten for dine mest effektive websites over et fastsat interval, f.eks. fra uge til uge, måned til måned osv. Det aktuelle tidsrum vises i en mørk nuance, og det tidsrum, der sammenlignes med, vises i en lys nuance.

Få flere oplysninger om rapporten Websites.