Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Començar a utilitzar un compte d'AdSense

Targetes a la pàgina d'inici

Obteniu més informació sobre les diferents targetes amb les quals podeu interaccionar a la pàgina d'inici d'AdSense.

Aneu a: Funcions habituals a les targetes | Targetes d'AdSense

Funcions habituals a les targetes de la pàgina d'inici

• Podeu fixar Marcador les vostres targetes preferides a la part superior de la pàgina i reorganitzar-les perquè la informació rellevant sigui on la necessiteu. Algunes targetes ja estan fixades de manera predeterminada a la part superior de la pàgina.
  • Les notificacions es poden mostrar com un complement a la part superior d'una targeta per destacar-la o per presentar una funció nova que us pugui resultar interessant.
  • El selector de l'interval de dates us permet canviar el període de temps d'una targeta. Podeu fer servir el període de temps per comparar mètriques, guanys, etc.
  • Feu clic a Mostra... per obrir un informe més detallat.
  • Feu clic a Més Més, en qualsevol targeta, per obtenir més informació o enviar suggeriments.

Targetes d'AdSense

Blocs d'anuncis

Hi ha diverses targetes de la pàgina d'inici que podeu utilitzar per revisar els blocs d'anuncis principals:

• Mapa de calor: reviseu els blocs d'anuncis que presenten un millor rendiment al vostre lloc web. Aquesta targeta proporciona una representació gràfica del rendiment dels blocs d'anuncis: les dades s'ordenen per la primera columna i se'ls aplica un codi de color per mostrar el rendiment alt i el baix. Podeu triar tres mètriques alhora, incloses les mètriques de monetització estàndard.
  • Guanys al llarg del temps: gràfic cronològic dels guanys dels vostres blocs d'anuncis principals.
  • Comparació de guanys: compareu el rendiment dels guanys dels blocs d'anuncis principals durant un interval determinat, p. ex., setmana a setmana, mes a mes, etc. El període de temps actual es mostra amb el to més fosc i el de la comparació, amb el to més clar.

Obteniu més informació sobre els blocs d'anuncis.

Anuncis

En aquesta targeta trobareu els aspectes destacats dels anuncis més recents del Centre d'ajuda.

Saldo

Aquesta targeta mostra els guanys finals amb el saldo actual del vostre compte i el pagament més recent. Obteniu més detalls sobre la informació dels vostres guanys.

Tipus d'oferta

Utilitzeu aquesta targeta per entendre quines interaccions dels usuaris us permeten guanyar diners. Podeu veure un gràfic circular dels vostres guanys per tipus d'oferta. La targeta us mostra quin tipus d'oferta fan els anunciants quan compren el vostre espai publicitari, és a dir, si fan una oferta per aconseguir clics (CPC), impressions (CPM), impressions visualitzades (CPMAV) o implicacions (CPE). Obteniu més informació sobre els tipus d'oferta.

Països

Hi ha diverses targetes de la pàgina d'inici que podeu utilitzar per revisar el rendiment dels vostres llocs web en diferents països:

• Mapa de calor: consulteu els països on els vostres llocs web tenen més bon rendiment. Podeu triar tres mètriques alhora, incloses les mètriques de monetització estàndard. Aquesta targeta mostra una representació gràfica del vostre rendiment per país: les dades s'ordenen per la primera columna i se'ls aplica un codi de color per mostrar el rendiment alt i el baix.
  • Guanys al llarg del temps: consulteu un gràfic cronològic dels vostres guanys per país, dels països on els vostres llocs web tenen més bon rendiment.
  • Comparació de guanys: compareu el rendiment dels vostres llocs web en diferents països durant un interval determinat, p. ex., setmana a setmana, mes a mes, etc. Consulteu una comparació dels guanys per país. El període de temps actual es mostra amb el to més fosc i el de la comparació, amb el to més clar.

Obteniu més informació sobre l'informe de països.

Canals personalitzats

Hi ha diverses targetes de la pàgina d'inici que podeu utilitzar per revisar el rendiment dels grups personalitzats de blocs d'anuncis:

• Mapa de calor: consulteu els grups de blocs d'anuncis que presenten més bon rendiment al vostre lloc web. Podeu triar tres mètriques alhora, incloses totes les mètriques de monetització estàndard. Aquesta targeta proporciona una representació gràfica del rendiment dels vostres canals personalitzats: les dades s'ordenen per la primera columna i se'ls aplica un codi de color per mostrar el rendiment alt i el baix.
  • Guanys al llarg del temps: consulteu una comparació del rendiment dels guanys dels vostres grups personalitzats de blocs d'anuncis al llarg del temps.
  • Comparació de guanys: compareu el rendiment dels guanys dels vostres grups personalitzats de blocs d'anuncis durant un interval determinat, p. ex., setmana a setmana, mes a mes, etc. El període de temps actual es mostra amb el to més fosc i el de la comparació, amb el to més clar.

Obteniu informació sobre com podeu fer un seguiment del rendiment dels anuncis amb canals personalitzats.

Guanys estimats

Podeu veure ràpidament els guanys estimats del dia fins al moment, del dia anterior, del mes fins al moment i del mes anterior. Obteniu més detalls sobre la informació dels vostres guanys.

Consell: per filtrar les opcions de data d'aquesta targeta, fes clic a Més Més i després Configura. Seleccioneu els períodes de temps que vulgueu mostrar i feu clic a Aplica.

Rendiment

La targeta proporciona una visió general de les mètriques clau dels informes, com ara la freqüència amb què els usuaris visiten els vostres llocs web i fan clic als vostres anuncis, i la quantitat de diners que guanyeu per cada visita i cada clic en un anunci. Podeu consultar les mètriques clau de rendiment comparades amb un període de temps anterior. Consulteu les mètriques següents:

• Visualitzacions de pàgina: una visualització de pàgina es genera cada vegada que un usuari visualitza una pàgina que publica anuncis de Google.
  • RPM de pàgina: l'RPM de pàgina indica la mitjana de guanys per cada mil visualitzacions de pàgina.
  • Impressions: es compta una impressió per cada sol·licitud d'anunci que torna almenys un anunci al lloc web.
  • Clics: el nombre de vegades que un usuari ha fet clic en un anunci.
  • CPC: el cost per clic (CPC) és l'import que paga un anunciant cada vegada que un usuari fa clic al seu anunci.
  • CTR de pàgina: la ràtio de clics d'entrada (CTR) de la pàgina és el nombre de clics en anuncis dividit pel nombre de visualitzacions de pàgina.

A sota de cada mètrica hi ha dos gràfics petits que mostren com ha canviat la mètrica. El to més fosc mostra el període de temps actual i el to més clar, el de la comparació.

Obteniu més informació sobre l'informe de visió general del rendiment.

Plataformes

Aquesta targeta mostra un gràfic circular dels vostres guanys per plataforma. Podeu veure les plataformes (ordinador, mòbil, tauleta, etc.) en què els vostres llocs web obtenen més guanys. Obteniu més informació sobre l'informe de plataformes.

Optimització

L'optimització us ajuda a fer canvis per millorar la qualitat del vostre lloc web, el trànsit que rep i el rendiment dels anuncis d'AdSense. La targeta us avisa si revisem els vostres llocs web i detectem oportunitats noves. Obteniu més informació sobre com podeu explorar oportunitats i executar experiments.

Llocs web

Hi ha diverses targetes de la pàgina d'inici que podeu utilitzar per revisar els vostres llocs web de millor rendiment:

• Mapa de calor: reviseu els llocs web principals. Podeu triar tres mètriques alhora, incloses totes les mètriques de monetització estàndard. Aquesta targeta proporciona una representació gràfica del rendiment dels vostres llocs web: les dades s'ordenen per la primera columna i se'ls aplica un codi de color per mostrar el rendiment alt i el baix.
  • Guanys al llarg del temps: mostra un gràfic cronològic del rendiment dels guanys dels vostres llocs web al llarg del temps.
  • Comparació de guanys: compareu el rendiment dels guanys dels llocs web principals durant un interval determinat, p. ex., setmana a setmana, mes a mes, etc. El període de temps actual es mostra amb el to més fosc i el de la comparació, amb el to més clar.

Obteniu més informació sobre l'informe de llocs web.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.