Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Kom godt i gang med din AdSense-konto

Startside: Overvåg og administrer din konto

Få flere oplysninger om startsiden på din AdSense-konto

Det første du ser, når du logger ind på din konto, er startsiden, hvor du får et overblik over din estimerede og endelige indtjening og din kontoeffektivitet. På startsiden vises der også vigtige meddelelser og politikrelaterede notifikationer som hjælp til at løse problemerne, hvis vi konstaterer, at dit website ikke overholder AdSense-programpolitikkerne.

Eksempel på den nye betaversion af AdSense i Material Design

De vigtigste ting på startsiden

Startsiden er standardvisningen af din konto, og her vises der grundlæggende oplysninger om indtjening og effektivitet:
  • Indtjeningsoplysninger: I sektionen "Estimeret indtjening" kan du hurtigt se din estimerede indtjening hidtil i dag, i går, hidtil i denne måned og i sidste måned. I sektionen "Saldo" kan du se din ikke-udbetalte indtjening og din seneste betaling. Få flere oplysninger om din indtjening
  • Informationskort: Effektivitetsoplysningerne på startsiden er arrangeret i interaktive kort:
    • Du kan fastgøre Nål dine favoritkort øverst på siden og flytte rundt på de fastgjorte kort, så du har de relevante oplysninger, hvor der er behov for dem.
    • Du kan gå til en effektivitetsrapport, der viser data på et kort, ved at klikke på Se rapport.
    • Du kan få hjælp eller sende feedback ved at klikke på Mere Mere på et af kortene.