Mainosten määrittäminen sivustolle

Voit joko antaa Googlen sijoittaa mainokset puolestasi tai sijoittaa mainosyksiköt itse manuaalisesti. #automaattiset_mainokset #mainosyksiköt

Kun AdSense-tilisi on aktivoitu, voit ottaa mainokset käyttöön sivustollasi. Voit tehdä tämän käyttämällä joko automaattisia mainoksia tai mainosyksiköitä.

Automaattiset mainokset

Automaattisten mainosten avulla AdSense-julkaisijat voivat saada mainoksia näkyviin helposti ja nopeasti.

Automaattisten mainosten hyödyt:

• Automaattisuus: Google päättää puolestasi, mitkä mainokset näkyvät ja missä. Näin sinulla jää enemmän aikaa hyvän sisällön luomiseen.
  • Yksinkertaisuus: Voit hallinnoida kaikkia mainoksiasi kerralla helposti.
  • Kätevyys: Automaattiset mainokset toimivat niin mobiililaitteilla, tietokoneilla kuin tableteillakin ja tarjoavat hyvän kattavuuden sivuillasi.

Lue lisää automaattisten mainosten käyttöönotosta.

Huomioi nämä asiat, kun käytät automaattisia mainoksia:

• Automaattiset mainokset ovat nimensä mukaisesti automaattisia, joten Google valitsee niille tehokkaimmat sijoittelut.
  • Google näyttää automaattisia mainoksia vain silloin, kun ne todennäköisesti tuottavat hyviä tuloksia ja tarjoavat hyvän käyttökokemuksen.

Mainosyksiköt

Mainosyksiköt on tarkoitettu AdSense-julkaisijoille, jotka haluavat hallita mainostensa sijoittelua.

Mainosyksiköiden hyödyt:

• Hallittavuus: Voit valita haluamasi mainostyypit ja ‑koot ja sijoittaa mainokset sivuillasi sinne, minne haluat.

Lue lisää mainosyksikön luomisesta.

Huomioi nämä asiat, kun käytät mainosyksiköitä:

• Mainosyksiköt ovat manuaalisia, eli sinun on sijoitettava ne kaikille sivuille, joille haluat mainoksia.
  • Mainosyksiköiden sijoitteluun liittyy tiettyjä sääntöjä. Sinun on varmistettava, että mainoksesi ovat AdSensen ohjelmakäytäntöjen mukaisia.
  • Joitain mainosmuotoja (esim. ankkureita ja vinjettejä) ei voi käyttää mainosyksiköiden kanssa.
Vinkki: Käytätkö WordPressiä? Katso ohjeet AdSense-koodin lisäämiseen.